Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiunile militarilor continuă în judeţ. Au transportat şi doi pacienţi la Spitalul Judeţean

ro

06 Jan, 2017 16:02 1751 Marime text
Ministerul Apărării anunță că militarii transportă, de la Murfatlar către Spitalul județean Constanța, două persoane care au nevoie de îngrijiri medicale. Alți angajați MApN acționează în zona localității Valul lui Traian, intervenția în zona Ovidiu - Nicolae Bălcescu fiind încheiată.
Totodată, Ministerul Apărării Naționale a acționat cu aproximativ 30 de militari și mijloace auto de mare putere, în județul Constanța.
În urmă cu scurt timp s-a încheiat intervenția de pe autostrada A 2 (kilometrul 196, pe sensul spre Constanța), unde au acționat 15 militari ai Regimentului 53 Rachete Antiaeriene, cu două mijloace tehnice de mare tonaj și un autovehicul cu șenile,pentru deblocarea autovehiculelor înzăpezite și evacuarea a 10 persoane (nouă adulți și un copil)", transmite MApN.
La nivelul întregii țări, Ministerul Apărării Naționale este pregătit să intervină în primă urgență, la solicitarea autorităților competente de la nivel central și local, cu peste 2.600 de militari și circa 400 de mijloace tehnice cu putere sporită de deplasare, tractare și transport, autosanitare și automacarale, precum și cu cinci elicoptere și o aeronavă ale Forțelor Aeriene Române.
 
ZIUA de Constanța vă prezintă situația drumurilor din municipiu, din județ și din Dobrogea. Citește aici toate informațiile legate de codul roșu de viscol!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii