Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rețele Electrice Dobrogea Situația actualizată a curentului electric, în județul Constanța

ro

27 Nov, 2023 11:47 1677 Marime text

Sursa foto: Unsplash



 
  • Echipele de tehnicieni ale societății Rețele Electrice Dobrogea, ale contractorilor precum și cele mobilizate de la regiunile Muntenia și Banat au lucrat în timpul nopții și continuă să intervină în dimineața zilei de 27 noiembrie pentru a remedia incidentele produse condițiile meteorologice severe de la sfârșitul săptămânii, cod roșu de viscol, cu viteze ale vântului de peste 100 km/h, precum și căderi masive de zăpadă, potrivit Rețele Electrice Dobrogea.
 

„Până la ora 10, a fost reluată alimentarea cu energie electrică pentru încă peste 20.000 de clienți, iar echipele din teren intervin pentru remedierea defectelor care afectează circa 130.000 clienți din 162 de localități, din care 61 de localități în județul Constanța, 46 în Tulcea, 34 în Călărași și 21 în Ialomița”, precizează sursa citată.


În zonele unde situația rețelei a permis din punct de vedere al condițiilor de siguranță au fost montate grupuri electrogene de mare capacitate, pe camion – câte unul în localitățile Negru Vodă, Ovidiu și Medgidia din județul Constanța, două în localitatea Fetești din județul Ialomița și alte patru pentru alimentarea pompelor de apă în județul Constanța. Sunt pregătite pentru a fi montate, acolo unde situația o permite, alte grupuri electrogene ale societății precum și unele  puse la dispoziție de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU), conform aceleiași surse.

„Continuăm să colaborăm cu autoritățile centrale și locale pentru a ajunge în zonele cu incidente, iar echipele vor lucra pentru reluarea alimentării la toți clienții afectați”, încheie Rețele Electrice Dobrogea

Citește și
Situația drumurilor închise, la nivel național
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii