Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
22:25 22 11 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Mircea Badea-amenințări înfricoșătoare la adresa lui și a familiei. Ce îl sfătuiește Pavel Abraham

ro

19 Dec, 2014 03:07 1271 Marime text
Realizatorul emisiunii "În gura presei", Mircea Badea, a explicat, joi seară, că a primit mai multe ameninţări de la diverşi "interlopi" şi l-a întrebat pe chestorul Pavel Abraham, prezent în platoul emisiunii "Sinteza Zilei", realizată de Mihai Gâdea, cam ce ar trebui să facă în acest caz, având, se pare, două variante.
 
"Mă ameninţă nişte interlopi şi nu ştiu ce să fac. Au fost deranjaţi de nişte comentarii pe teme sportive pe care le-am făcut eu şi ei reacţionează ca interlopii. Problema este că au două clase mai puţin ca trenul şi când scriu ceva cu "ne-am", ei scriu cu "neam". Şi interlopii mă ameninţă prin intermediari sau pe Facebook, că acum e totul pe online. Şi pe mine şi pe familia mea. Nu doar pe mine. Aşa fac interlopii, ameninţă şi familia."
 
"Există două posibilităţi, să mă duc la instituţiile statului, cum ar fi Parchetul, să îl ia pe interlop, să îl reeduce, să înveţe să scrie, sau să vorbesc cu nişte cetăţeni din UE, din Bulgaria, care au zis că şi ei vor să păţească la fel ca mine? Şi au zis că oricând vin şi ei să păţească la fel ca mine, cu interlopii? Ce să fac?"
 sursa: antena3

Ti-a placut articolul?

Comentarii