Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Panailă Chirea, reputatul medic constănțean, s-a stins din viață. În ce firme era acționară

ro

26 Jul, 2016 14:19 4147 Marime text
O veste tragică cutremură lumea medicală locală. Panailă Chirea, un cunoscut medic din orașul Constanța, s-a stins din viață  în această dimineață. 

Panailă Chirea era de meserie biochimist, activând în specialități paraclinice. 

Prietenii și apropiații transmit mesaje de condoleanțe familiei
”Cu nemărginită durere, am aflat cutremurătoarea veste a trecerii în neființă a distinsei doamne Panailă Chirea, om minunat, prieten desăvârșit, excelent profesionist în domeniul medical, pe care l-a slujit  cu dăruire în ajutorul celor în suferință. Amintireea ei vie rămâne veșnic în inimile noastre. Sincere condoleanțe fanmiliilor Xantopiol, Chirea și Ursuleanu.”, transmit familiile Hagiu și Guriotis.

"S-a dus neaşteptat cãtre veşnicie un caracter nobil, o doamnã cum nu va mai exista pe acest pãmânt. Dumnezeu sã vã ierte, doamnã Chirea, şi sã vã aşeze sufletul în locuri frumoase! Vã voi pãstra mereu în trãirile mele", este mesajul profesorului doctor Unc Octavian.

"Colectivul Laboratorului 'Medical Analysis Constanţa' anunţã consternat dispariţia doamneibiochimist Panailă Chirea, cea care a patronat de 18 ani activitatea acestui laborator. Dumnezeu s-o odihneascã în pace!"

"Clinica 'Macta' anunţã, cu mare durere, plecarea dintre noi, fulgerãtor, a celei ce a fost PANAILA CHIREA, o persoanã deosebitã. Dumnezeu sã o ierte!"

Colectivul redacțional ZIUA de Constanța îi transmite familiei și prietenilor răposatei Panailă Chirea sincere condoleanțe.




Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, medicul a fost acționar în societatea Centrului de  Sănătate Medical Analysis SRL, firmă radiată în anul 2009.

La data decesului, aceasta figura ca acționar în societatea Medical Analysis SRL, firmă fondată în anul 1998, cu sediul în județul Constanța. 

Despre SC Medical Analysis SRL
SC Medical Analysis SRL, pe care funcţionează Clinica Medical Analysis Constanţa MACTA, prima clinică particulară de chirurgie din Constanţa, a primit de la CJAS Constanţa  în anul 2013, sub formă de decontări, suma de 739.765,21 de lei, în anul 2014 - 584.327,74 de lei, iar în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2015, 633.922,93 de lei.

În total, instituţia privată sanitară a primit de la CJAS Constanţa, din 2013 până pe 31 octombrie 2015, suma de 1.958.015,71 de lei. În anul fiscal 2014, SC Medical Analysis SRL, cu 22 de salariaţi, a înregistrat o cifră de afaceri netă de 2.497.208 lei şi un profit brut de 273.304 lei.

Societatea are  sediul social în municipiul Constanţa, strada General Manu nr. 58, și  a fost înfiinţată în anul 1998. Capitalul SC Medical Analysis SRL este compus din 60 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Lilisa Botea, cu 29 de părţi sociale (49% din capitalul social), şi Panaila Chirea, cu 31 de părţi sociale (51% din capitalul social).

Administratorii societăţii, care se ocupă de „alte activităţi referitoare la sănătatea umană“, sunt Mihai Ivan, Lilisa Botea şi Panaila Chirea.

Din istoria Medical Analysis SRL
În anul 2001, asociaţii Panaila Chirea, Lilisa Botea şi Laurenţiu-Cezar Scupra au decis cooptarea în societate a lui Marius Silvius Ursuleanu. La rândul său, asociatul Laurenţiu-Cezar Scupra s-a retras din societate. Ulterior, în anul 2011, Panaila Chirea, Lilisa Botea şi Marius Silvius Ursuleanu, în calitate de asociaţi, au decis retragerea din societate şi din funcţia de administrator a celui din urmă, care a cesionat cele 6 părţi sociale, către Panaila Chirea (4 părţi sociale) şi către Lilisa Botea (2 părţi sociale). Cei doi asociaţi ai SC Medical Analysis SRL, Panaila Chirea şi Lilisa Botea, au hotărât în anul 2012 numirea în calitate de administrator, cu un mandat pe perioadă nelimitată, a lui Ivan Mihai.


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii