Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:55 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobil din Mihail Kogălniceanu trecut de la aeroportul militar la cel civil. Ce se va realiza aici

ro

19 May, 2016 11:54 3392 Marime text
 
Printr-o Hotărâre de Guvern, facută publică astăzi, a fost aprobată actualizarea valorii de inventar a unui imobil, din Mihail Kogălnicceanu, județul Constanța, aflat în domeniul public al statului și în administrarea Ministerului Apărării Naționale și transmiterea unei părți din el către Ministerul Transporturilor.
 
Potrivit actului normativ la care facem referire, este vorba despre un imobil, alcătuit dintr-o construcție și teren, cu suprafață totală de 6.154 metri pătrați, din care trec la transporturi 961 de metri pătrați.
După preluarea imobilului acesta va fi utilizat de către Regia Autonomă Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA în vederea realizării sistemului de aterizare instrumental de precizie pentru Aeroportul Constanța-Mihail Kogălniceanu, obiectiv ILS-DME.
Transmiterea terenului se face pentru o perioadă de zece ani după care acesta revine de drept Ministerului Apărări Naționale de altfel ca și în situația în care Ministerul Transporturilor nu respectă destinația părții din imobil.
Mai pe înțelesul nostru o parte din imobilul prezentat, mai sus, trece de la aeroportul militar din comuna Mihail Kogălniceanu, județul Constanța la cel civil, în vederea construirii obiectivului respectiv, foarte posibil pentru o mai mare siguranță a zborurilor. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii