Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iliescu Importanta nu e figura viitorului presedinte PSD, ci consolidarea unei echipe eficiente

ro

27 Dec, 2009 17:18 1541 Marime text

ion-iliescu1.jpgPentru Partidul Social Democrat nu este importantă figura viitorului preşedinte al formaţiunii, ci consolidarea unei echipe credibile şi eficiente, consideră preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.
El a reafirmat, pe blogul personal, că răspunsul său la recenta propunere a senatorului PSD Tony Greblă de a-şi asuma răspunderea unui interimat de un an pentru funcţia de preşedinte activ al PSD, inclusiv pentru pregătirea unui Congres, nu înseamnă 'abdicare' şi nici 'lipsa de angajare' într-un proces necesar de consolidare politică a PSD.
'Aceasta va trebui să fie opera comună a tuturor oamenilor responsabili din partid şi va trebui să desfăşoare, la începutul anului 2010, prin analiză serioasă începând cu organizaţiile locale, apoi la cele judeţene şi la sfârşit la Congresul partidului. De altfel, aceasta va fi şi tema Consiliului Naţional din luna ianuarie. Cred că importantă acum este nu atât figura viitorului preşedinte al PSD, cât mai ales consolidarea unei echipe credibile şi eficiente, care să dea o nouă vigoare şi credibilitate activităţii politice a PSD - ca principalul partid de opoziţie pentru anii ce vin - atât în plan parlamentar, cât şi prin activitatea vie în rândul cetăţenilor, pentru apărarea democraţiei şi a intereselor celor mai largi categorii, afectate de politicile economice de dreapta', scrie Ion Iliescu pe blogul personal.

Sursa: AGERPRES.RO

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii