Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ghiță Mureşan a ales hotelul Ten Colonade, din Constanța

ro

26 Aug, 2011 14:36 1372 Marime text

Ghiță Mureşan (40 de ani), cel mai valoros baschetbalist român al tuturor timpurilor, s-a aflat, zilele trecute, la Constanța, unde a predat cursuri de baschet pentru copii, prin programul "Summer Camp", inițiat chiar de el. Pe perioada şederii la Constanța, "Uriaşul" a ales să se cazeze la unul dintre cele mai frumoase hoteluri de pe litoral, e vorba de Ten Colonade, aflat chiar lângă renumitul restaurant cu acelaşi nume.

"Am întâlnit nişte oameni fantastici la Ten Colonade, iar condițiile de cazare au fost ireproşabile", a precizat Ghiță Mureşan, care a ținut să recomande tuturor acest hotel de patru stele. "Cine va alege să se cazeze la Ten Colonade, nu va regreta", a adăugat el. Şi pentru că hotelul şi-a făcut din nume un renume, zilele acestea o altă mare vedetă din sport a optat să se cazeze la Ten Colonade. E vorba de Camelia Potec, campioana olimpică la natație.

"Pentru noi este o onoare că nume atât de importante ale sportului românesc aleg să se cazeze la Ten Colonade. Dar nu trebuie să fii neapărat vedetă pentru a te caza la hotelul nostru. Orice turist care vine aici este primit ca acasă", a spus unul dintre reprezentanții hotelului.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/ghita-muresan-a-ales-hotelul-ten-colonade-din-constanta-351674.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii