Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Enational.ro Documentul care zguduie Poliţia Română şi MAI. Ce spune despre Constanţa

ro

09 Jul, 2013 13:24 6524 Marime text
În urmă cu doar câteva zile, a fost declanşată cea mai amplă anchetă anticorupţie din sistem, odată cu contopirea mai multor dosare privind capi ai Poliţiei suspectaţi de asocierea într-un grup infracţional organizat.

Potrivit enational.ro, „buboiul” s-a spart odată cu sechestrarea şi torturarea unui ofiţer sub acoperire trimis de la Bucureşti pentru a penetra „gaşca” de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate din Constanţa. Numai că rămâne de văzut dacă în urma unei scurgeri de informaţii sau nu, anchetatorul DGA a fost stâlcit în bătaie, el fiind salvat cu greu de către membrii echipei de sprijin logistic. Oficial, s-a spus că misiunea celui „tocat” cu bâtele de către trei politişti ar fi fost verificarea informaţiilor dacă aceştia luau şpagă de la traficanţii de droguri din Mamaia. Dar, dupa cum susţin sursele noastre, spune enational.ro,  acesta era doar „paravanul” pentru o operaţiune mult mai amplă, iţele scandalului ajungând la cel mai înalt nivel din Poliţie şi MAI.

Nuntă cu dar

Deşi au fost făcute presiuni imense pentru muşamalizarea întregului caz, anchetatorii nu numai că nu au stopat ancheta, dar în „hora” cercetărilor se prind pe zi ce trece tot mai multe nume grele de la conducerea unor structuri centrale din IGPR. Deja la DGA Constanţa au fost încolonaţi, de la cinci dimineata, toti politiştii de la serviciul teritorial de „crimă organizată”, care au fost intrebaţi atât despre activitatea celor trei poliţişti arestaţi, cât mai ales despre controversatul lor comandant, comisarul şef Aurelian Pavel. Tot enational.ro mai spune că acesta a facut recent „nunta secolului”, unindu-şi destinele cu Anca Nedea, managerul hotelului „IAKI”, într-un lux debordant, existând rapoarte informative că la fastuoasa petrecere ar fi benchetuit, până în zori, şi membrii Direcţiei de Control Intern din IGPR, care fuseseră trimişi la Constanţa pentru a verifica mai multe sesizări împotriva lui Pavel!

Mai multe detalii pe Enational.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii