Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Duşi la arestare

ro

26 Sep, 2013 09:49 1483 Marime text

Costel P. şi fratele său, Robert D., acuzaţi de ultraj, au fost duşi în Arestul Poliţiei Constanţa. Cei doi sunt suspectaţi că au provocat un scandal în urma căruia un poliţist a ajuns la spital.

În sarcina inculpatului Costel P. s-a reţinut că la data de 24 septembrie, în jurul orei 22.30, a adresat ameninţări cu acte de violenţe şi a exercitat acte de violenţă asupra a doi lucrători de poliţie care încercau să îl imobilizeze pe inculpat din cauza comportamentului recalcitrant. În sarcina inculpatului D.R s-a reţinut că a adresat ameninţări cu acte de violenţă şi a exercitat acte de violenţă asupra  aceloraşi lucrători de poliţie, pentru a împiedica imobilizarea inculpatului Costel P. În urma  loviturilor primite, partea vătămată P.N a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale iar partea vătămată S.I a necesitat 90-100 de zile de îngrijiri medicale. Azi a fost  sesizată Judecătoria Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţi, pentru o perioadă de 29 de zile.

În urmă cu puţină vreme, magistraţii au decis arestarea preventivă a lui Costel P. pentru următoarele 29 de zile şi punerea în libertate a lui Robert D., acesta fiind obligat să nu părăsească graniţele localităţii Năvodari.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii