Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
08:56 19 10 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Din ciclul ”Parchez ca un bou” Noi şoferi surprinşi parcând pe locurile destinate persoanelor cu dizabilităţi (galerie foto)

ro

27 Mar, 2016 13:10 845 Marime text
 
Unul dintre cititorii cotidianului nostru continuă să ne trimită pe adresa redacției o serie de fotografii cu șoferi ce parchează cum vor, sfidând multe reguli de parcare și de bun simț.
 
Fotografiile de astăzi au fost făcute în parcarea unui supermarket din Km5. Deşi parcarea nu era aglomerată, şoferii din imagini au ales să îşi parcheze maşina pe locul destinat persoanelor cu dizabilități! Printre şoferi se află şi un taximetrist. Imaginile din acest fotoreportaj sunt grăitoare. Ca de obicei, cititorul nostru și-a intitulat pozele ”Parchez ca un bou”.
 
Îi mulţumim constănţeanului pentru promptitudinea cu care ne-a scris. Aşteptăm cu interes de la cititori şi alte poveşti şi poze din trafic. Parcarea aiurea şi încălcarea unor reguli de bun simţ pe şoselele din România au dat mereu dureri de cap şoferilor din România. Poate făcându-le publice reuşim să schimbăm ceva în atitudinea unora.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii