Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conferinţă pastorală în Arhiepiscopia Tomisului

ro

11 Nov, 2010 07:11 1274 Marime text

La Biserica „Naşterea Maicii Domnului" din Eforie Nord, judeţul Constanţa, a avut loc ieri, 10 noiembrie, cea de-a doua conferinţă pastorală de toamnă din Arhiepiscopia Tomisului, cu tema „Necesitatea unităţii de credinţă şi conlucrarea armonioasă între ierarh, preoţi şi credincioşi în condiţiile vieţii bisericeşti actuale", informează TRINITAS TV. Întâlnirea a reunit preoţii din Protoieriile Constanţa I, Constanţa II şi Mangalia şi a fost prezidată de chiriarhul locului, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Teodosie.
„La conferinţa de toamnă în Arhiepiscopia Tomisului am pregătit o temă legată de cea din primăvară, a Crezului Ortodox şi a Autocefaliei, şi anume: ‘Necesitatea unităţii de credinţă şi armonia care trebuie să se stabilească între ierarh, preoţi şi credincioşi pentru o slujire adevărată, în condiţiile vieţii bisericeşti actuale'. Rugăm pe Bunul Dumnezeu să ne lumineze mereu şi să ne ţină în unitate şi comuniune", a spus Înaltpreasfinţitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.
Conferinţa a fost precedată de oficierea Sfintei Liturghii în lăcaşul de cult de Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Teodosie, împreună cu un sobor de preoţi.

Sursa: www.basilica.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii