Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaje de 1 iunie 2022. Cele mai frumoase urări de Ziua Copilului

ro

31 May, 2022 20:22 1888 Marime text
Ziua copilului, foto: Pixabay Ziua Copilului a început în a doua duminică a lunii iunie, în 1857, datorită reverendului Dr. Charles Leonard, pastor al Bisericii Universaliste a Răscumpărătorului din Chelsea, Massachusetts: Leonard a organizat un serviciu special dedicat și pentru copii. Leonard a numit această zi Ziua trandafirului, deși a fost mai târziu numită Duminică de flori și apoi Ziua Copilului.

 Ziua copilului a fost menționată prima dată la Geneva la Conferința Mondială pentru Protejarea și Bunăstarea Copiilor în august 1925, la care 54 de reprezentanți din diferite țări, au adoptat Declarația pentru Protecția Copilului.


După această conferință, multe guverne au introdus „Ziua copilului”. În Turcia Ziua copilului a fost sărbătorită pentru prima dată în data de 23 aprilie 1920., scrie wikipedia.org.



Mesaje frumoase de 01 iunie, Ziua Copilului 


-Draga noastră fetiță! Tu ești prințesa care ne stăpânește inimile și ești cea care ne aduce zilnic numai bucurii. Îți dorim ca de Ziua Copilului să fii cea mai fericită ființă!

-Amintește-ți că atunci când erai mică, ne-am dorit să crești repede. Acum ne dăm seama că era mai bine să rămâi copil!

-Te iubim necondiționat si vom fi mereu acolo cu tine, dragul nostru băiat! Fii visător! Te vom ajuta sa te realizezi. Cu multa dragoste, îți urăm La Mulți Ani de Ziua Copilului!

-Credem că cele mai frumoase daruri de la Dumnezeu sunteți voi, copiii noștri. Dumnezeu sa vă binecuvânteze!

-Îți oferim timpul nostru ca cel mai frumos cadou, azi, de Ziua Copilului. Avem în plan să petrecem momente fascinante cu tine, pentru că ești atât de special pentru noi. La mulți ani de Ziua Copilului!


1 Iunie este ziua ta, copile! Mama ți-a dat viată, dar tu i-ai dat mult mai mult. Bucurie și mândrie, sentimente unice. La Mulți Ani și dragoste profundă!




Urări pentru toți copiii


La Mulţi Ani copiilor de pretutindeni! Norocul sa vă însoțească și toate visele să vi se îndeplinească!

Voi, copiii, sunteți florile paradisului. Trebuie să vă asigurăm o lume plăcută în care să vă simțiți că sunteți importanți și speciali mai ales de Ziua Copilului. La Mulți Ani!

Să știți că Dumnezeu vă iubește pe toți. Fiecare dintre voi este creat cu o perfecțiune de neînchipuit. Sunteți binecuvântări din cer. La Mulți Ani!

Ne dorim să profitați la maximum de ziua voastră specială, dragi copii de pretutindeni!





 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii