Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atacatorul din Iasi a fost prins

ro

24 Feb, 2010 21:57 1919 Marime text

ucigas_cutit.jpgBărbatul acuzat că a atacat cel puţin zece femei la Iaşi a fost prins de autorităţi. Acesta se afla în apropierea unui liceu şi încerca să înţepe o elevă, informează Biroul de Presă al Poliţiei Române.

Bărbatul, Constantin Gavrilaş, în vârstă de 35 de ani, care locuieşte într-o comună aflată la 20 de kilometri de municipiul Iaşi, a făcut 12 ani de închisoare, fiind condamnat pentru viol.

Zece femei au depus plângere la Poliţie, după ce bărbatul le-a atacat, marţi seară, cu un obiect ascuţit. Acesta le-a înţepat pe femei în picioare şi în fese, după care a fugit. Una dintre femei, o studentă în vârstă de 22 de ani, este internată în stare gravă la spital.

Sursa: antena3.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • skara0 24 Feb, 2010 18:56 bravo mai! v-ati apucat de treaba! acum hai sa ne jucam noi cu el! sa il impungem pana nu mai respira ce ziceti?
  • GIGI 24 Feb, 2010 18:36 Bravo Politia Romana!!! Cu toate ca politistii nu au logistica necesara si i-am vazut periind strazile cu masinile lor personale, au reusit sa-l prinda . Bravo inca o data! Dle BOC, sesizati-va si acordati-le acestor oameni logistica de lucru necesara!!!!!!!, De ei depinde siguranta tuturor!!!Bravo Politia