Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Armata nu este a politicienilor Comandorul (rez) Nicolae Vlăduţoiu protestează, mâine, la sediul central PSD. În ţinuta de deşert. Iată ce solicită

ro

09 May, 2017 16:25 72822 Marime text
Pe pagina de Facebook a comandorului în rezervă  Nicolae Vlăduţoiu, militarul a scris că mâine va fi prezent în fața sediului PSD din București pentru a-şi manifesta indignarea față de politica de umilire, discriminare și denigrare a militarilor români în activitate și în rezervă/retragere.


Pe data de 10 mai 2017 ora 09.00, îmbrăcat cu ținuta de instrucție (de "deșert" ) voi fi prezent în fața sediului PSD din București pentru a-mi manifesta indignarea față de politica de umilire, discriminare și denigrare a militarilor români în activitate și în rezervă/retragere. 


Armata nu este a politicienilor. 

Ea este a Statului Român și a poporului Român! Armata este garantul independentei, suveranității și integrității teritoriale a ROMÂNIEI pe care, noi militarii nu o negociem cu nimeni. Armata se pregătește din timp de pace pentru a fi în măsură să-si apere, la razboi patria și poporul chiar cu prețul vieții. Armata este"brațul înarmat" al politicului, dar numai în caz de pericol. 
Cine vrea să se alăture demersului meu îi aștept cu dragă camaraderie. ONOR ȘI PATRIE!
Comandor (rez) Nicolae Vladutoiu
 
Totodată militarul a adresat şi o scrisoare liderului PSD Liviu Dragnea:

Domnului Liviu Dragnea

Presedintele Partidului Social Democrat

De peste 25 de ani asistam la erodarea, cu buna stiinta, a Statului Roman. Am asistat pasivi la adevarate acte de tradare nationala: distrugerea industriei si agriculturii romanesti. Asistam la stergerea de pe harta lumii a acestui colt de rai binecuvantat de Dumnezeu. Ne-am saturat sa fim batjocoriti si umiliti in lume, pentru ca cei care ne-au reprezentat nu au avut niciun interes sa promoveze si sa pastreze in relatiile internationale adevaratele valori, autentice ale Romaniei

Luati masuri hotarate si:

Opriti defrisarea padurilor, vanzarea pe nimic a bogatiilor solului si ale subsolului.
Opriti exodul fratilor si copiilor nostrii pe meleaguri straine pentru o paine mai buna.
Opriti derapajele nepermise ale Institutiilor Statului.
Opriti politica de educatie a copiilor si tinerilor nostrii prin programe scolare menite sa “prosteasca" nu sa dezvolte.
Opriti politica de desnationalizare prin tainuirea adevaratei istorii a poporului roman si interziceti propagarea istoriei contrafacute in laboratoarele celor care ne vor pieirea.

Harta Europei, dar mai ales harta Romaniei, este plina de crucile eroilor neamului care au luptat, s-au jertfit si au platit pretul suprem, VIATA, pentru a lasa o mostenire extraordinara urmasilor lor si urmasilor, urmasilor lor.
Opriti politica de umilire si de discriminare a militarilor romani, politica ascunsa, de desfiintare a Armatei. Politica promovata in ultimi ani este un act de INALTA TRADARE. Desfintarea Armatei inseamna desfintarea STATULUI. Militarii si personalul civil din armata Romaniei sunt cei mai prost platiti din societatea romaneasca. Armata este echipata si inzestrata necorespunzator.

Sa credem ca proiectul Legii Salarizarii Unitare a fost eleborat fara acordul dumneavoastra? Ma intreb de unde atata cinism si rautate la adresa militarilor activi si in rezerva. Oare ati observant cate articole din Legea Fundamentala, Constitutia Romaniei au fost incalcate?
Seful Statului Major General, comandantul de facto al Armatei Romane, are acelasi coeficient de salarizare cu manelistii si cu manuitorii de papusi-marioneta! Comandantii de unitati si mari unitati sunt situati pe trepte de salarizare inferioare celor in care sunt incadrati clovnii si alti artisti de circ Nu stiati? Va prezint doua exemple:

Seful Statului Major General (General cu patru stele) coeficient 4,35 (pag. 56 draft) pe aceeasi treapta cu dirijor, coregraf, solist vocal, manuitor papusi-marioneta:

Colonelul (comandant de unitate, mare unitate) : coeficient 2,32 2,74, pe aceeasi treapta cu sculptor papusi (pag. 56), sufleor (pag. 57) si cu o treapta mai jos decat un artist de circ: coeficient 2,91 (pag. 58), sau manuitor papusi: coeficient 3,37 (pag. 58),
Ca sa nu mai vorbim ca prin art. 40 din proiectul Legii Salarizarii Unitare incalcati drepturile de pensie ale personalului militari- actualizarea in timp real.

De aceea nu va rog, nu va implor ci va somez sa opriti discriminarea si umilirea militarilor activi si in rezerva. 
Militarii in rezerva nu au pensii speciale. Militarii in rezerva au pensii militare de serviciu.

Militarii activi nu sunt nici manelisti, nici papusari si nici artisti de circ. Ei sunt luptatori care au jurat sa-si apere tara chiar cu pretul vietii!
Indreptati DISCRIMINAREA PENSIONARILOR MILITARI, provocate de LEGEA 223/2015 SI OG 57/2015, care nu respecta principiul actualizarii si recunoasterii situatiilor juridice similare: la grade, functii, specialitate, vechime egale - pensii egale, indiferent de anul pensionarii.

FITI ROMANI, FITI PATRIOTI SI LUPTATI PENTRU TARA DUMNEAVOASTRA!

Cu stima si consideratie
Comandor (rez) Nicolae Vladutoiu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nutu constantin 11 May, 2017 20:14 Je suis comandor(r) NICOLAE VLADUTOIU !
  • Jean Schuster (Mrdare) 10 May, 2017 20:24 ROMANI A SOSIT CEASUL, SA STRANGEM RANDURILE, SA FIM UNITI PENTRU TOTDEAUNA IAR VINOVATII CARE NE-AU BATJOCORIT 27 DE ANI SA PLATEASCA, SCUMP, FOARTE SCUMP! AJUNGE! ALATURATI-VA ROMANI, SA-I ACORDAM INCREDERE TOTALA ACESTUI OM, CA SA FIM SI NOI LIBERI!
  • fara nume 10 May, 2017 18:23 Sunt de acord cu cele relatate cu jaful din toate domeniile tarii si consider ca toti politicienii care s au perindat de la 1990 incoace pot fi judecati si sanctionati pentru INALTA TRADARE
  • Tataru 10 May, 2017 18:21 Va felicit Domnule Comandor. Imi pare rau ca nu pot fi alaturi de Dvs.
  • popescu 10 May, 2017 15:17 Ma alatur acestui camarad in demersul sau! Sa fim TOTI uniti pentru acest scop!
  • popa marin 10 May, 2017 10:10 Cu ofloare nuse face primavara, dlor militari activi si pensionari. Dumneavoastră dle col trebuesase alature si col(rez) Dogaru cu tot efectivul luide sindicalisti. Aceasta Olguta vasilescu isi bate joc de armata si dr pensionari militari . Gsta ajunge ajuns cutitulaos drag Dragnea si draga Olguta vasilescu.acum saunuciodata
  • rus vasile 10 May, 2017 09:24 Sunt total de acord cu cele spuse ,OPRITI MACELUL POPORULUI ROMAN !!!
  • Jianu nicolae 10 May, 2017 08:19 In sfarsit un militar al armatei romane are demnitatea de a protesta la nelegiuirile ce se fac de catre niste penali notorii ajunsi vremelnic sa ne guverneze destinele. Sper ca exemplul ofiterului in rezerva sa fie urmat de toti romanii adevarati si onesti.Este momentul sa luam atitudinea cuvenita impotriva celor care ne umilesc, tradeaza si ne fura viitorul si destinele. Va sustin D-le Comandor(r)! Mr(r)N.Jianu . RESPECT!
  • Lupusoru Mircea 09 May, 2017 19:40 Va felicit d-le comandor[r] Nicolae Vladutoiu,aveti perfecta dreptate. Sunt de partea dumneavoastra/ Sunt de acord cu continutul articolului . Felicitari// /
  • Ioan Magdici 09 May, 2017 18:59 De acord în totalitate cu acțiunea dlui comandor și rog pe toți militarii ( și nu numai ) să susțină acest demers. .
  • GIM 09 May, 2017 18:31 Daca exista "o lege egala, pentru toti"... Nu cumva, politicienii ar merita pedepse mult mai mari si nicidecum, gratiati, avand in vedere faptul ca au functii de conducere? (dupa cum este regula, in multe tari ale lumii) Daca exista "o lege egala, pentru toti", De ce parlamentarii au pensii speciale, Fiindca ne conduc si-i stim, ca hoti Si vor gratieri acum, la faptele penale?
  • Toms 09 May, 2017 18:08 Total de acord. Sustin somatia!