Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4. Şoferul era băut Accident pe varianta Constanţa – Ovidiu (galerie foto+video)

ro

23 Oct, 2015 10:30 3670 Marime text


Serviciul Rutier Constanţa a fost informat cu puţin timp în urmă, cu privire la faptul că un accident rutier a avut loc pe DN3 C, varianta Constanţa – Ovidiu.
 
Potrivit primelor date, au fost implicate două autoturisme.



UPDATE 4, ora 14.20
 

Înainte de a provoca accidentul pe variantă, șoferul, aflat sub influenţa alcoolului, ar fi lovit o altă mașină în zona Abator din Constanța. Informaţia a fost confirmată de reprezentanţii Serviciului Rutier Constanţa. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal.

UPDATE 3, 11.21
 

Potrivit medicilor, cele două persoane rănite se află la Spitalul Judeţean Constanţa. Au traumatisme minore, deşi în momentul în care reprezentanţii Ambulanţei au ajuns la faţa locului erau încarcerate.
 
Atât şoferul, Ştefan Constantin Culior, care a provocat accidentul, cât şi pasagerul, Gabriel Agavriloaiei, se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, şoferul nu avea nici permis de conducere. Precizăm că nu se află la prima infracțiune, fiind arestat preventiv în trecut pentru tâlhărie.

UPDATE 2, ora 11.00

În urma impactului două persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii. Şoferul tirului a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că şoferul autoturismului care a provocat accidentul mergea în zig-zag şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

UPDATE 1, ora 10.53

La un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un TIR. Pe scaunul din dreapta se mai afla un bărbat. La faţa locului s-au deplasat echipaje SMURD.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii