Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A venit decizia de numire George Papari, noul director al ABADL. Update

ro

10 Jan, 2013 18:49 4205 Marime text
papari.jpg Începând de astăzi, noul director al Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral (ABADL) este social democratul George Papari. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al instituției, Cătălin Anton. „Da, decizia de numire a venit în această după amiază de la București (n.r. - de la Administrația Națională Apele Române; ABADL este subordonată Ministerului Pădurilor și Apelor).

Amintim că George Papari era deja, din vara acestui an, director tehnic în cadrul ABADL. Social democratul este, de asemenea, consilier local în Consiliul Local Municipal Constanța.

La conducerea administrației, Papari îl înlocuiește pe Marian Mitrea.

Contactat telefonic, George Papari a confirmat informația, dar nu a dorit să facă alte comentarii. Singurul lucru pe care l-a mai spus a fost acela că de mâine își va prelua atribuțiile de director plin al ABADL.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mihai 11 Jan, 2013 10:33 nu se mai termina odata cu aberatiile astea.Indivizi care nu stiu nici cum ii cheama ajung directori generali ,cu salarii babane la societati de stat cu care nu au nicio treaba.Aberant,incredibil ciudat,de neconceput!!!Ce sistem e asta?