Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost convocată Adunarea Generală a Acționarilor de la Oil Terminal Constanţa. Iată ordinea de zi!

ro

19 Oct, 2017 17:37 2355 Marime text
 
Consiliul de Administrație al Societătii OIL TERMINAL S.A convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor în data de 24.11.2017, la ora 11.00, în sala de ședințe de la sediul societății, strada Caraiman, nr. 2, Constanța.

Ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare a Acționarilor este următoarea:

1. Alegerea membrilor Consiliului de Administrație prin metoda votului cumulativ.
2. Stabilirea duratei mandatului administratorilor până la alegerea unor not administratori selectați în conformitate cu prevederile OUG 109/2011 dar nu mai mult de 1 an.
3. Stabilirea indemnizației fixe lunare a administratorilor egală cu de 2 (doua) ori media pe ultimele 12 luni a câștigului mediu brut lunar pentru activitatea desfașurată conform obiectului principal de activitate înregistrat de societate la nivel de clasă conform clasificației activităților din economia națională, comunicată de Instiututul Național de Statistică, anterior numirii.
4. Aprobarea formei contractului de administrare ce va fi încheiat cu administratorii societății.
5. Împuternicirea doamnei Aura Gabriela Dumitru, în calitate de reprezentant al acționarului majoritar, Ministerul Energiei, să semneze contractele de administrare ale administratorilor societății.
6. Aprobarea încheierii unui contract de consultanță, asistenta juridică și reprezentare legală în vederea majorării capitalului social al societății.
7. Împuternicirea Președintelui de ședință să semneze hotărârile adunării.
8. Împuternicirea directorului general al societății să semneze documentele necesare privind înregistrarea hotărârilor adunării generale a acționarilor la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța și pentru efectuarea formalităților privind publicarea acestor hotărâri.
9. Stabilirea datei de 14.12.2017 ca dată de înregistrare și a datei de 13.12.2017 ca ex-date în conformitate cu prevederile legale.

Sunt indreptățiți să participe la lucrarile adunării, toti acționarii înscriși în registrul acționarilor la sfârșitul zilei de 10.11.2017 zi stabilită ca dată de referință. Numai persoanele care sunt acționari la această dată au dreptul de a participa și de a vota în cadrul adunării generale.

În cazul în care, la data de 24.11.2017 nu sunt îndeplinite condițiile de cvorum prevăzute de lege, următoarea Adunare Generală Ordinară a Acționarilor, se va desfășura în data de 25.11.2017, ora 11.00, în același loc și cu aceeași ordine de zi.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii