Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:30 13 12 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Covrigi (Pretzel)

ro

05 Apr, 2012 00:00 1069 Marime text

covrigi.jpgIi recunoasteti? Sunt chiar covrigii pe care-i cumparam de pe strada. Acelasi gust, aceeasi crusta aurie crocanta, acelasi miez moale...ce-mi pare rau e ca nu am facut portie dubla, au disparut cat ai clipi de pe farfurie.

Ingrediente

210 ml apa calduta
60 gr unt topit
2 lingurite sare
1 lingura zahar
450 gr faina alba
7 gr drojdie uscata

2 linguri bicarbonat de sodiu
1 galbenus
1 lingura ulei

Pentru decorat: sare mare, mac, susan si mai puteti incerca parmezan, usturoi praf, rozmarin...

Portii: 16 covrigi

Reteta completa pe: E-retete.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii