Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima confruntare. Comentarii live pe sutu.ro

ro

14 Nov, 2009 22:21 2422 Marime text

Sâmbătă, de la ora 15.00, la Cluj. Live pe Realitatea tv şi pe Antena 3. Participă Traian Băsescu şi Crin Antonescu. E şi Remus Cernea, de la ecologişti. S-o urmărim împreună.

update 1 / Traian Băsescu a ajuns la ora fixă în sala. Cravată albastră. La fel ca şi Crin. Moderator: Mihnea Măruţă, blogger, fost redactor-şef la Cotidianul.

update 2 / wow: Elena Udrea e în sală, foarte aproape de Băsescu. Îmbrăcată sport, se scarpină la ureche şi manîncă gumă de mestecat. Are emoţii, parcă.

update 3 / foarte bună strategia lui Felix Tătaru, care a înţeles că lumea nu mai suportă costumele şi cravatele. Majoritatea susţinătorilor lui Băsescu sunt îmbrăcaţi sport, în culori vii.

update 4 / cineva trebuie să explice de ce Remus Cernea, deşi e acolo, nu participă la confruntarea candidaţilor.

update 5 / Băsescu conduce în primele 20 de minute cu 2-0 la puncte: i-a amintit lui Crin că a ieşit pe locul 2 la uninominale şi i-a reproşat că, spre deosebire de Crin, el merge zilnic la birou (liderul PNL a fost declarat anul trecut drept cel mai chiulangiu senator)

update 6 / Băsescu: "Ultima carte citită este Cărtărăscu. Am încercat să acopăr un gol (...). Levantul". Parcă asta era o replică din 2004...

update 7 / OMG! Cît tupeu... Băsescu îl acuză pe Crin că şi-a lăsat nevasta singură în casă. Trimitere la sinuciderea fostei soţii a liderului PNL. "Un barbat care are trei femei in casa le respecta, sunt un barbat care nu s-a intamplat sa lase o femeie sa ajunga singura si intr-o situatie dificila. Va cer sa va cereti scuze, dumneavoastra care v-ati abandonat o femeie"

update 8 / pe twitter, tema #dezbatere

update 9 / Concluzii la cald. A durat puţin, era de nevoie de o dezbatere mai lungă, de cel puţin 2-3 ore. Confruntarea despre femei a părut cea mai interesantă. Pentru reproşul adresat contracandidatului liberal, cum că n-a avut grijă de fosta lui nevastă, Traian Băsescu a depăşit, cred, limita.

update 10 / la finalul dezbaterii, pe geamul meu se vedea asta:

BLOG.jpg

Sursa: sutu.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii