Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A ratat primăria comunei Tortoman Independentul Gabriel Cateliu vrea un mandat de deputat de Constanţa (documente)

ro

20 Sep, 2016 00:00 3528 Marime text
În timp ce formaţiunile politice se străduiesc să înlocuiască actuala pleiadă de parlamentari astfel încât să atragă cât mai multe voturi de partea lor, Platforma Acţiunea Civică a Tinerilor (PACT) şi-a lansat deja candidaţii pe care-i va susţine la scrutinul din 11 decembrie. PACT va avea liste complete în două judeţe - Giurgiu şi Teleorman - şi va sprijini şapte candidaţi independenţi.
 
Unul dintre independenţii care speră la un mandat de deputat de Constanţa şi este susţinut de PACT este o cunoştinţă mai veche a alegătorilor. Este vorba despre Gabriel Cateliu, fondator al Asociaţiei Community Aid România şi fost candidat independent la funcţia de primar al comunei Tortoman.
 
Potrivit declaraţiei de interese postate pe site-ul ANI, acesta este preşedinte al Asociaţiei Community Aid România şi administrator al SC ODG Bros SRL. Conform declaraţiei de avere, avuţia sa se rezumă la un autoturism Citroen fabricat în 2005, iar veniturile sale realizate în anul fiscal precedent au însumat 12.600 de lei, bani obţinuţi ca manager al SC Natural Center şi al CS Okan Food SRL.
 
Gabriel Cateliu este născut în 1989, la Medgidia, dar a crescut şi a învăţat până la finalul ciclului gimnazial în comuna Tortoman. A urmat cursurile unei şcoli profesionale şi ale Liceului „Dragomir Hurmuzescu” din Medgidia. Și-a continuat studiile urmând Facultatea de Turism din cadrul Universităţii Româno-Americane, apoi masterul de Comunicare Politică şi Marketing Electoral, la Școala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii