Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 15 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Are un apartament la Năvodari Sebastian Burduja va asigura interimatul la ministerul Educației. Date din CV, avere și interese (DOCUMENTE)

ro

30 Sep, 2022 07:55 2033 Marime text
Sebastian Burduja, foto: Facebook/ Sebastian BurdujaConducerea Ministerului Educaţiei va fi preluată interimar de către ministrul Cercetării, Sebastian Burduja, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

Într-o postare pe Facebook, Cîmpeanu a precizat că a decis, din proprie inițiativă, să renunțe la calitatea de ministru. 


Date din CV 

Acesta a fondat partidul Partidul Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT) și a candidat ca independent pentru Camera Deputaților. În 2017 și 2018, Burduja a fost prezent la mitingurile anti-PSD din București.

În martie 2019, partidul lui Burduja a fost înghițit de PNL, iar în iulie 2019 Burduja a devenit președinte al organizației PNL din Sectorul 1. Ulterior a fost și vicepreședinte al PNL.

În 2020 a fost Membru al Consiliului de Administrație la Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM), fiind simultan și secretar de Stat la Ministerul Finanțelor. Din 2020 în prezent este deputat PNL.

Activități sociale si culturale, acesta a menționat în CV calitatea de voluntar în cadrul Ligii Studenților Români din Străinătate (LSRS) și Fundației CAESAR. Participant la proiectele sociale inițiate de Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT), inclusiv acțiuni de ecologizare, donații, acțiuni caritabile etc.

Acesta a mai menționat în CV calitatea sa de membru în organizații profesionale- Global Shapers – World Economic Forum; Fundația CAESAR (membru fondator); Liga Studenților Români din Străinătate (Președinte de onoare & membru fondator); Asociația Mircea Ionescu-Quintus; Asociația Joann Ioana Maria.


În secțiunea Documente a materialului puteți consulta CV-ul lui Burduja.Date din declarația de avere din completată în anul 2022


Conform datelor completate în declarația de interese la data de 01-06-2022, Burduja a menționat calitatea sa de membru vicepreședinte în  Asociația Joann Ioana Maria - Bucuresti și membru în  Asociația Mircea Ionescu Quintus -  Bucuresti.

Din declarația de avere din anul 2022, reiese că acesta deține două terenuri agricole , ambele dobândite prin contract de donație, ambele situate în județul Neamț. 

Acesta mai deține și două apartamente, dintre care unul la Năvodari, județul Constanța, dobândit prin contract de donație și o casă de locuit în SUA . Burduja are și două mașini , ambele dobândite prin contract de vânzare cumpărare. 

Bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal, a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro, Burduja a menționat ceasuri și bijuterii în valoare de 9000 de euro. 


În secțiunea Documente a materialului puteți consulta declarațiile de avere și interese din intervalul 2020-2022 ale lui Burduja.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii