Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV "Amantul Perfect” s-a jucat într-un spațiu neconvențional

ro

18 Jan, 2014 19:45 1984 Marime text
Au început week-end-ul cu zâmbetul pe buze! Vineri seară constănțenii au ieșit la teatru și au avut ocazia de a încerca ceea ce se conturează ca o nouă tendință a vieții socio-culturale. Piesele de teatru prezentate în spații neconvenționale! De data aceasta a fost vorba despre restaurantul unui hotel exclusivist din Mamaia, iar spectatorii au fost încântați de comedia „Amantul Perfect”, pe care au savurat-o alături de o porție de delicatese și o băutură fină.
 
La patru ace, cu șampania la rece și o companie placută alături! Așa au urmărit spectatorii comedia spumoasă "Amantul Perfect”, prezentată în premieră, la Mamaia. Destinat exclusiv adulților, cu replici incitante și scene provocatoare, show-ul de teatru a fost preludiul perfect pentru un week-end incendiar la malul mării!
 
„Este o piesă pe care n-am văzut-o, a fost într-adevăr delicioasă și chiar m-am relaxat și m-am simțit foarte bine”, a declarat o spectatoare.
 
Cadrul intim și ambientul mult mai relaxat sunt principalele motive pentru care oamenii apreciază astfel de spectacole, puse în scenă în tot felul de spații neconvenționale.
 
 
 
„Spumoasă, relaxantă și ambianța foarte plăcută”, a spus o altă spectatoare despre piesă.
 
„M-a destins. A fost o comedie reușită. Este binevenită ideea aceasta, pentru că avem ocazia să și servim ceva, ne relaxăm de două ori”, a declarat încântată o doamnă din public.
 
Apetența publicului pentru astfel de evenimente este tot mai ridicată, iar unde există cerere, există și ofertă.
 
„Este o comedie, pentru că în acest moment foamea cea mai mare a oamenilor pofticioși de teatru este de a se relaxa și a se destresa în anumite momente și chiar în spațiile neconvenționale și de aceea am ales să plecăm de pe scena teatrului și să jucăm în spații neconvenționale. Comedia din seara aceasta poartă numele de “Amantul Perfect”, dar în realitate subliniem nevoia de sensibilitate și de iubire adevărată și de relația de lungă durată, pentru că na place să promovăm valorile care contează cel  mai mult în viața fiecăruia”, a declarat Mădălina Petrencu, actriță și coordonator al grupului.
 
Seara trecută a fost un exemplu perfect de succes.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii