Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comuna Pecineaga are un nou viceprimar

ro

01 Apr, 2011 02:40 4263 Marime text
Pecineaga_Niculae_Stan_03.jpgÎn şedinţa Consiliului Local Pecineaga de săptămâna trecută, viceprimarul Georgeta Ioniţă a fost înlocuit cu Marcel Goreci.

Rocada a fost făcută pentru aplicarea protocolului de colaborare dintre PSD şi ACD (Alianţa de Centru Dreapta) în cadrul Uniunii Social-Liberale. Aşadar, consilierii locali au aprobat încetarea mandatului viceprimarului PDL Georgeta Ioniţă şi validarea mandatului noului viceprimar Marcel Goreci. După cum ne-a declarat primarul comunei Pecineaga, Niculae Stan, Goreci a fost ales pe listele UPSC (Uniunea Socială Popular Creştină), dar în prezent este susţinut de USL.

În afară de această chestiune de ordin politic, aleşii locali ai comunei Pecineaga au mai aprobat şi darea în administrare a drumurilor de exploatare pentru doi dezvoltatori de eoliene. Este vorba despre SC Imobis SRL şi despre SC Isoconsult SRL. „Sunt două societăţi care doresc să construiască turbine eoliene pe teritoriul comunei noastre. Din câte am înţeles, fiecare dintre cele două firme vor construi câte trei eoliene", a afirmat primarul Niculae Stan.

O prioritate a edilului comunei Pecineaga este şi stârpirea furturilor din comună. „Poliţia locală, Poliţia naţională, cât şi locuitorii comunei colaborează pentru reducerea furturilor, care s-au înmulţit, mai ales în această perioadă premergătoare Paştelui", a precizat primarul. El a adăugat că în perioada imediat următoare va achiziţiona 20 de staţii de emisie-recepţie pentru ca cei care patrulează să comunice între ei. „Vom distribui aceste staţii poliţiştilor locali, celor de la Poliţia naţională, locuitorilor care doresc să se implice, cât şi personalului de la primărie, pentru a realiza o comunicare permanentă, în caz de nevoie. Trebuie să ne mobilizăm pentru a asigura linişte şi siguranţă în localitate", a subliniat primarul Niculae Stan.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii