Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:27 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știripesurse.ro Gică Hagi are probleme financiare. Ce decizii a fost nevoit să ia

ro

20 Aug, 2015 08:18 1726 Marime text
 
Fosta mare glorie a fotbalului românesc şi-a investit averea în afaceri pe litoral, care îi dau acum numai bătăi de cap. Gheorghe Hagi a ajuns să aibă datorii de peste 5 milioane de euro, potrivit jurnaliștilor de la stiripesurse.ro.

După retragerea de pe teren, Gică Hagi şi-a investit banii câştigaţi în afaceri care, o perioadă, i-au mers foarte bine. Cea mai mare investiţie a fost un hotel de patru stele din staţiunea Mamaia, considerat unul dintre cele mai mari de pe litoral.

Lucrurile mergeau atât de bine, încât Hagi a decis în urmă cu vreo cinci ani să-l extindă şi chiar s-au derulat lucrările în acest sens. Şantier care în momentul de faţă a stagnat, motiv de semne de întrebare pentru mulţi.

Şi am găsit răspunsurile la Ministerul de Finanţe, acolo unde Hagi a înregistrat datorii foarte mari cu firma care administrează hotelul. Este vorba despre 20 milioane de lei, echivalentul a circa 5 milioane de euro.

În plus, anul trecut, Hagi a decis să vândă apartamentele sale din Poiana Braşov. El le cumpărase în 2012 cu 900.000 de euro pentru copiii săi, Kira şi Ianis, dar s-a hotărât să le vândă pe motiv că nu locuieşte nimeni acolo. Totodată, “Regele” s-ar fi gândit să facă rost de bani scoţând la mezat şi alte proprietăţi.

Potrivit SportNews.libertatea.ro, cel mai mare fotbalist român din toate timpurile, care se confruntă cu o serioasă lipsă de lichidităţi, după ce şi-a investit averea în Academia de Fotbal, ar fi negociat vara trecută şi vânzarea hotelului Iaki.

Tratativele s-ar fi purtat cu un om de afaceri turc care are strânse legături cu Galatasaray Istanbul, clubul pentru care Hagi a scris istorie. Doar că părţile nu au căzut de acord asupra sumei.


Integral pe stiripesurse.ro


Sursa: stiripesurse.ro
Sursa foto: ziuanews.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii