Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorie la scor la debut Academia Hagi, ca și calificată în finala turneului zonal al Memorialului "Gheorghe Ola"

ro

01 Dec, 2012 00:00 2267 Marime text

academia_hagi.jpgEchipa Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi" a început ieri evoluţiile de la faza de zonă a Memorialului „Gheorghe Ola", întrecere rezervată copiilor născuţi după 1 ianuarie 2003.

Competiţia se dispută în Sala Sporturilor din Călăraşi. Cele şase echipe participante au fost împărţite în două grupe de câte trei. Academia Hagi (antrenor, Ionuţ Mihu; director tehnic, Constantin Mareş) a fost repartizată în grupa B, ieri susținând primul meci , 4-0 (Răzvan Tănasă 3, Ianis Vrișcu) cu Atletic Junior Călăraşi.

Astăzi, de la ora 11.00, constănțenii întâlnesc Delta Tulcea, însă, grație scorului mare de ieri, sunt ca și calificați în finala turneului zonal, care se joacă mâine, de la ora 10.00. Câştigătoarea acestei faze se califică la etapa finală a Memorialului, care este programată între 6 şi 8 decembrie. Celelalte rezultate de ieri au fost: în grupa A - Oțelul Galați - Steaua București 0-4, Steaua București - Stars Brăila 1-1; în grupa B - Delta Tulcea - Atletic Junior Călărași 1-4.

Sursa foto: Academia Hagi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii