Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Un sezon fabulos“ Cupa României la baschet 3 la 3, în vitrina BC Athletic Constanţa!

ro

16 Apr, 2019 00:00 1339 Marime text
Performanţă deosebită pentru echipa masculină de baschet Athletic Constanţa, care a cucerit Cupa României 3X3! Formaţia de pe litoral a avut un parcurs perfect atât la turneul semifinal, cât şi la cel final, pe care le-a abordat în formula Virgil Stănescu, Adrian Trandafir, Cezar Bărăgău şi Alin Andrieş.
 
La turneul final, BC Athletic a dispus de CSO Voluntari, BC CSU Sibiu (câştigând faza grupelor), de Dinamo Ştiinţa Bucureşti (21-12), de SCM Timişoara, în semifinale (scor 20-18), şi de BCMU FC Argeş Piteşti, în marea finală, rezultat 21-11. Formaţi constănţeană învinsese adversara din Trivale şi în meciul decisiv din turneul semifinal, cu 22-13. De subliniat că BC Athletic a câştigat trei dintre primele patru turnee desfăşurate în calificările Seriei Est.
 
„Virgil Stănescu, Alin Andrieş, Adrian Trandafir, Cezar Bărăgău, Pegkas Panaiotis, Nicu Ciucă şi Alexandru Liţă realizează împreună un turneu şi un sezon de cupă 3x3 senzaţionale şi încheie prima Cupa a României 3x3 din istoria disciplinei olimpice câştigând trofeul fără nicio înfrângere în ultimele faze. Alături de ei au fost antrenorii Alexandru Olteanu, Bogdan Ivanovici, Vladimir Mihai, team managerul Andrei Talpeş şi o armată de mini gladiatori şi suporteri, iar BC Athletic îşi adjudecă prima Cupă a României 3x3 după un sezon fabulos! Mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit la turneele de la Bucureşti, de acolo şi de acasă! Baschetul 3x3 îşi trimite prima Cupă a României la Constanţa!“, este mesajul BC Athletic.
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii