Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce meci! Ștefan Orza, show la gala „OSS Fighters 05 & SK - Gentlemen's Tournament“ „Am simțit energia voastră pozitivă“ (galerie foto)

ro

10 Feb, 2020 00:00 5203 Marime text

Printre remarcații galei de sporturi de contact (de nivel mondial) „OSS Fighters 05 & SK - Gentlemen's Tournament“, de la București, s-a numărat și tânărul luptător constănțean Ștefan Orza, de la Sharks Gym (antrenor, Daniel Asaftei).


În vârstă de numai 18 ani, Ștefan își continua invincibilitatea la profesioniști, după ce l-a învins în gala al cărei sponsor principal a fost One Star Security Constanța pe Serghei Zanosiev (originar din Republica Moldova și care reprezintă Stoica Brothers Academy). Cei doi s-au confruntat într-un super-fight la categoria 70 kg, iar Orza s-a impus la decizie, la capătul unui meci extrem de spectaculos.
 

Originar din satul Moșneni


De loc din satul Moşneni, comuna 23 August, Ştefan este un luptător în plină ascensiune, care face show meci de meci în galele profesioniste, multe dintre victorii realizându-le prin KO. Pe finalul anului trecut, a concurat şi la Campionatul Mondial de Kempo, întrecere care s-a desfăşurat în Ungaria, la Budapesta, sub egida UWSKF (United World Sport Kempo Federation), realizând performanţa de a cuceri două medalii de aur, în probele de full kempo şi knockdown, după ce a învins sportivi redutabili.
 

Cel mai mare test


Promotorul Alex Filip, care e și el luptător la Sharks Gym, îl știe foarte bine pe Orza și îi prevede o carieră strălucitoare. „Ștefan este viitorul kickboxing-ului constănțean și, din punctul meu de vedere, viitorul campion mondial al României la kickboxing. Partida cu Zanosiev (sportiv foarte experimentat, care a fost în lotul național de box al Moldovei și a luptat mult în Rusia, Ucraina și în alte țări din spațiul ex-sovietic) va fi probabil cel mai mare test din cariera de până acum a lui Ștefan“, a precizat Alex Filip înainte de gala de la București, care i-a adus lui Orza a 13-a victorie din tot atâtea meciuri în ringul profesionist.
 

A învins un sportiv experimentat și foarte tehnic


„Victorie, decizie trei la zero pentru mine! Mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine, de aici, din sală, sau din fața micilor ecrane! Am simțit energia voastră pozitivă! Mulțumesc colegilor mei de la sală și în special antrenorului meu, care este lângă mine la fiecare pas, și familiei mele, pe care o iubesc din tot sufletul! Ne vedem la următoarea gală. Doamne ajută!“, a fost mesajul lui Ștefan. „Ce meci! Ștefan Orza, de la Sharks Gym Constanța, învingător în gala OSS Fighters, în fata unui sportiv experimentat și foarte tehnic! Mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi!“, a precizat și antrenorul Daniel Asaftei.
 

Drumul luptătorului

Vasile Vicol, președintele Asociației Județene de Lupte Constanța, a remarcat și el evoluția lui Orza din gala „OSS Fighters 05 & SK - Gentlemen's Tournament“. „Felicitări, meci frumos, spectaculos, contra unui adversar bun, cu barba tare. Ștefan are un drum greu, anevoios, dar frumos… drumul luptătorului: antrenamente grele, istovitoare, dar care, la sfârșit, merită tot efortul. Bravo, copile, sper și îmi doresc să ajungi departe!“, a punctat Vasile Vicol.



„Sharks Gym Constanța, numărul 1“


Plecând de la victoria lui Ștefan Orza, Alex Filip a remarcat și succesul clubului Sharks Gym Constanța, înființat în 2017. „Am creat împreună cu Daniel Asaftei și Cătălin Cășaru mai mult decât o sală de arte marțiale. Am creat un brand, al seriozității și al performanței, performanță în care evoluăm de la an la an! Sunt mândru de ceea ce am reușit să facem! Sharks Gym Constanța, numărul 1 în performanța sălilor de contact din Constanța și toată Dobrogea“, a precizat Filip.
 

Fabio Kwasi, câștigătorul piramidei


Gala „OSS Fighters 05 & SK - Gentlemen's Tournament“ s-a desfășurat la Sala Polivalentă din București și s-a bucurat de un succes deosebit, ca și precedentele patru ediții puse în scenă de promoția constănțeană OSS Fighters. Desfășurat pe reguli de K-1, super-evenimentul din capitală a fost organizat de One Star Security Constanţa (Marius Gheorghe), restaurantul Don Corleone Mamaia (Lucian Tudose); partener - Superkombat (Eduard Irimia); co-producător - Asociaţia Tomis Antidrog Constanţa (George Drăgan); promotor, Alex Filip. Gala a cuprins 12 partide de înalt nivel, șapte într-o piramidă a greilor cu premii totale de 35.000 de euro (câștigată de olandezul Fabio Kwasi) și cinci super-fight-uri.


Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook a OSS Fighters; sursa foto: videostars.ro


Citește și:


Fabio Kwasi, învingător în piramida greilor de la gala „OSS Fighters 05 & SK - Gentlemen's Tournament“. Victorie și pentru Ștefan Orza (galerie foto)

Tânărul luptător de la Sharks Gym Constanța „Ștefan Orza, viitorul campion mondial al României la kickboxing“ (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii