Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tomitanii Constanţa Cristi Boboc - „Pentru 2021, sperăm să trecem peste perioada cu pandemia şi să ne clasăm şi mai bine”

ro

08 Jan, 2021 00:00 4278 Marime text
  • Cristi Boboc a făcut parte şi din echipa Tomitanilor care a promovat în premieră în SuperLigă, în mai 2018.
 
Rugbystul Cristi Boboc, om de bază la formaţia de SuperLigă Tomitanii Constanţa, speră ca, în 2021, lucrurile să se îndrepte în ce priveşte pandemia de coronavirus, iar formaţia de pe litoral, dar şi el să-şi îndeplinească obiectivele.
 
În sezonul 2019/2020, Tomitanii s-au clasat pe locul cinci în campionat (la doar al doilea an de prezență a trupei constănţene în eșalonul de elită din România), urmând în clasament după forțele Știința Baia Mare, SCM Timișoara, CSA Steaua și Dinamo. Cristi Boboc (linia a III-a) a subliniat această performanţă.
 

„Un parcurs cât mai bun”

 
„Eu am ajuns la echipă când a început turneul play-off. Am găsit o formaţie tânără, în reconstrucţie totală. Locul cinci a fost un rezultat bun pentru noi. Pentru 2021, sperăm în primul rând să trecem peste această perioadă critică cu pandemia şi să ne clasăm şi mai bine ca în sezonul trecut. Pe plan individual, îmi doresc să joc cât mai mult şi să am un parcurs cât mai bun. Pe fani îi rugăm să rămână alături de noi, iar în noul sezon îi aşteptăm în tribune, căci avem nevoie de ei”, a menţionat Cristi Boboc, într-o declaraţie postată pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Rugby.
 

Convocat la echipa naţională

 
Jucătorul de 25 de ani, 1,82 m înălţime şi 95 kg greutate a făcut parte şi din echipa Tomitanilor care a promovat în premieră în SuperLigă, în mai 2018. Mai mult, Cristi s-a numărat atunci, cu un eseu, printre marcatorii formaţiei de pe litoral în finala Diviziei Naţionale de seniori, 17-14 (3-14) cu Gloria Buzău, pe Stadionul Național Arcul de Triumf din București.

Nu în ultimul rând, ca jucător al Tomitanilor, Cristi Boboc a fost convocat, anul trecut, la echipa naţională de seniori a României, pentru stagiul de pregătire din Antalya, dar a primit convocare, alături de un alt rugbyst de la Tomitanii, căpitanul Adrian Ion, şi la prima etapă de pregătire (Izvorani, 10-17 ianuarie) a meciului restant cu Belgia din Rugby Europe Championship.
 
Sursa foto: Facebook (Rugby Romania)    
 
Citeşte şi:
 
Rugbyști de la Tomitanii Constanța, convocați la lotul național al României

O mare performanță
Tomitanii Constanța, campioană în Divizia Națională de seniori!


Rugbyștii de la Tomitanii Constanța, clasare onorabilă în SuperLigă
„Vrem ca, de la an la an, să facem câte un pas înainte“

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii