Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbystul Cristi Boboc, de la Tomitanii Constanţa, pregătire cu România pentru meciul cu Belgia

ro

23 Jan, 2021 00:00 2014 Marime text
  • Partida România - Belgia, contând pentru Rugby Europe Championship 2020, se va disputa la Craiova.
 


Echipa naţională de rugby a României a demarat, la Bucureşti, al doilea stagiu pentru pregătirea meciului cu Belgia, restanţă din ediţia 2020 a Rugby Europe Championship, care se va disputa la Craiova, pe 7 februarie

Pentru această partidă, lotul lărgit al României cuprinde 41 de jucători (24 de înaintaşi şi 17 jucători de treisferturi). Din lot face parte şi un rugbyst de la Tomitanii Constanţa, Cristi Boboc (linia a III-a). Tricolorii se pregătesc în capitală până pe 5 februarie, când este programată plecarea la Craiova.



„Este a treia oară că pregătim meciul cu Belgia, pentru că partida a tot fost amânată din cauza pandemiei. Așteptăm acest meci, Belgia este o echipă în ascensiune, își joacă șansa, sunt tot timpul în meci, să ne uităm la rezultatul pe care l-au reușit cu Rusia anul trecut. Am avut o primă săptămână de teste, combinată cu antrenamente, iar acum urmează să ne axăm doar pe antrenamente. Suntem încrezători, jucăm pentru victorie, avem nevoie de un rezultat bun pentru a putea să ne concentrăm pe ediția din acest ana competiției, pe debutul campaniei de calificare la Cupa Mondială”, a declarat Andy Robinson, antrenorul României, potrivit site-ului oficial al Federaţiei Române de Rugby.

Sursa foto: Facebook (Rugby Romania)


Citeşte şi:

Tomitanii Constanţa
Cristi Boboc - „Pentru 2021, sperăm să trecem peste perioada cu pandemia şi să ne clasăm şi mai bine”

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii