Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cluburile din Constanţa, medaliate la Bucureşti Cristian Radu, dublu campion naţional la atletism

ro

20 Feb, 2017 00:00 5016 Marime text
Reprezentanţii cluburilor constănţene au obţinut şapte medalii în prima zi a etapei finale a Campionatului Naţional de seniori şi tineret - Cupa de Cristal la atletism în sală, de la Bucureşti. 
 
La 400 m, Cristian Radu (CSM Ploieşti - CS Farul Constanţa; antrenor, Robertino Tănase) a cucerit medalia de aur atât la seniori, cât şi la tineret, cu 48,65 s. Campion la seniori a ieşit şi Cristi Boboc (CS Farul - CSU Galaţi; antrenor, Daniel Cojocaru), care, aflat în primul an de seniorat, a câştigat proba de triplusalt cu 16,16 m, învingându-l pe vicecampionul olimpic Marian Oprea (mai mare ca el cu 12 ani), care a sărit 15,94 m.
 
La aceeaşi probă au mai cucerit medalii alţi doi constănţeni: Răzvan Grecu (CSS1 - CS Farul; antrenor, Daniel Cojocaru) - bronz la seniori şi aur la tineret, el fiind în primul an ca junior 1 (15,73 m) şi Cristian Constantin (CS Farul; antrenoare, Carmen Botea) - argint la tineret (15,41 m).
 
De asemenea, Cristina Bujin (CS Farul - CSA Steaua; antrenor, Daniel Cojocaru) a ieşit vicecampioană la senioare, în proba de triplusalt, cu 13,86 m. Pe locul trei la această probă, cu 13,41 m, s-a situat o altă constănţeancă, Cristina Toma, care concurează acum pentru Rapid - CSM Bucureşti. Tânăra de 17 ani Ioana Manoliu (LPS „Nicolae Rotaru” Constanţa - CS Farul; antrenoare, Carmen Botea) a ocupat locul cinci la tineret, cu 12,62 m.
 
În apropierea podiumului au încheiat competiţia din prima zi şi Ionuţ Neagoe (CS Farul - CSU Piteşti; antrenoare, Angela Popescu), al patrulea la seniori, în proba de 60 m (6,82 s), şi Florin Vişan (CSM Ploieşti - CS Farul; antrenoare, Carmen Botea), care a ocupat aceeaşi poziţie la tineret, la triplusalt (14,54 m).
 
Sursa foto: Facebook 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii