Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:11 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul, meci cu ASU Poli Timișoara Petre Grigoraș - "Ar fi extraordinar dacă am lega trei victorii" (galerie foto)

ro

09 Apr, 2019 14:13 1719 Marime text
Echipa de fotbal SSC Farul Constanța susține miercuri, 10 aprilie, meciul din etapa a 29-a a Ligii a 2-a, întâlnind pe teren propriu, de la ora 17.00, ASU Poli Timișoara.

În clasament, formația de pe litoral se află pe locul 13, cu 32 de puncte, în vreme ce echipa oaspete ocupă poziția a 14-a, cu 31 de puncte.

Pentru aceasta partidă la SSC Farul va fi bun de joc Rosado, căruia i-a expirat etapa de suspendare.

"Ar fi extraordinar sa ne impunem si maine si sa legăm astfel trei victorii. Avem patru succese în ultimele cinci etape, iar echipa e în creștere. Cel mai important e ca jucătorii sa-si pastreze atitudinea si concentrarea. Avem prima sansa cu ASU Poli, dar trebuie să fim atenți, această echipa a învins Petrolul cu 3-0", a declarat Petre Grigoraș, antrenorul principal al SSC Farul.

"Mi-aș dori să înscriu și acum, dar mai importantă e victoria, nu cine da gol. Suntem pe un drum bun și sper să continuăm la fel. Avem un moral bun după cele două victorii la rând. Avem incredere mare ca vom câștiga și cu ASU Poli. Timișoara e o echipă imprevizibilă, poate câștiga cu oricine, dar poate și pierde cu echipe în fața cărora deține prima șansă. Trebuie să fim uniți și să câștigăm", a spus si mijlocul Georgian Păun, care a adus, cu golurile sale, ultimele două victorii ale SSC Farul.


Întrebat dacă, după aceste realizări personale, așteaptă o titularizare la SSC Farul, jucătorul a spus:

Asta nu e problema mea, decizia îi aparține antrenorului, iar eu i-o respect de fiecare dată. Când a considerat că merit să joc, am jucat. Când intru pe teren, îmi fac datoria și mă bucur că am ajutat echipa. Sper să o fac și de acum înainte. Le mulțumim suporterilor că sunt alături de noi, și acasă, și în deplasare și ne dorim să îi avem alătri, în număr mare, și la partida cu Timișoara.     


Sursa foto: ZIUA de Constanța
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii