Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:53 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul Constanţa a surclasat CSM Rm. Sărat. Recital după pauză (galerie foto + video)

ro

30 Sep, 2017 19:23 5794 Marime text
Echipa de fotbal SSC Farul Constanta a castigat la scor meciul de astazi, jucat pe teren propriu, la Techirghiol, cu CSM Rm. Sarat, una dintre fruntasele clasamentului, in etapa a sasea a Ligii a 3-a, seria secunda.

Jucatorii pregatiti de Petre Grigoras, Marian Dinu, Ion Barbu si Gică Mina s-au impus cu 4-0 (0-0), prin golurile reusite de R. Stănescu (55), Mazilu (58, 70) si Al. Grigoraş (90+2).

SSC Farul a inceput meciul cu: Gurău - Juncănaru, Diakite, Botea, Androne - I. Florea, Iani - Nițescu, R. Stănescu, Al. Grigoraş - Dragu. Au mai jucat Mazilu, Şicu, Suciu si Rusu.

Din minutul 82, gazdele au jucat în zece jucători, după ce Diakite a fost eliminat, primind direct cartonaşul roşu, pentru fault din postura de ultim apărător.

În pauza meciului, SSC Farul a organizat tombola cu premii. Au ieşit câştigătoarele biletele de intrare la meci cu numerele: 3359 (premiul fiind două bilete de intrare la următorul meci de acasă al SSC Farul), 3093 (o cană cu însemnele SSC Farul) şi 3877 (un tricou SSC Farul).  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii