Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportivii de la CSC Mihail Kogălniceanu au urcat pe podium la întrecerile de Taekwondo WTF de la Botoşani

ro

27 Apr, 2017 00:00 4997 Marime text
Sportivii de la Clubul Sportiv Comunal Mihail Kogălniceanu au urcat de zece ori pe podium la întrecerile de Taekwondo WTF care s-au desfăşurat la Botoşani, Campionatul Naţional de copii, cadeţi şi juniori mici, Campionatul Republican şi competiţia naţională Botoşani Open.
 
La Campionatul Naţional (categoria A), locurile ocupate au fost: la cadeţi - Ştefania Popa, Cosmin Alexandru - 2, Cristian Ciortescu, Cristina Prisecaru, Laura Aldea - 3; la juniori mici - Răzvan Anghelide - 3. La cadeţi, CSC Mihail Kogălniceanu a ocupat poziţia a treia la echipe, după cluburile din Botoşani şi Bistriţa.
 
În întrecerile de categoria A (Campionat Republican), Cristina Guriuc a fost prima, Dragoş Spiridon a ocupat poziţia secundă, iar Ştefan Airinei s-a clasat pe locul trei. La Botoşani Open, Eduard Olteanu a obţinut medalia de argint. Colectivul tehnic al secţiei de Taekwondo WTF de la CSC Mihail Kogălniceanu este format din antrenorul Laurenţiu Palangă şi instructorii Marian Olteanu şi Anda Palangă, sportivii clubului obţinând, an de an, rezultate importante, atât pe plan intern, cât şi internaţional. Pe lângă sprijinul pe care clubul sportiv îl primeşte din partea Primăriei Mihail Kogălniceanu, sportivii apreciază şi ajutorul venit de la Primăria Nicolae Bălcescu.
 
„La Botoşani, au participat sportivi de la 35 de cluburi. Regulamentul s-a schimbat şi nu am avut experienţă în această direcţie, dar vom recupera“, a declarat Laurenţiu Palangă.

Sursa foto: Facebook (Marian Olteanu)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii