Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:05 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taekwondo WT Sportivi de la CSC Mihail Kogălniceanu, CS Nicolae Bălcescu și CS Marina Constanța, pe podium la Kyorugi (GALERIE FOTO)

ro

25 Mar, 2022 00:00 3963 Marime text

 
  • CSC Mihail Kogălniceanu a evoluat cu patru luptători la categoria A.
 
Campionatul Național de Kyorugi Taekwondo WT, la juniori și seniori, s-a disputat la București, iar la competiție au participat și sportivi de la CSC Mihail Kogălniceanu și CS Nicolae Bălcescu.
 
E vorba de patru luptători, care au evoluat la categoria A: Denisa Gheondea, Sergiu Gheondea, Florin Cornea (reprezentând CSC Mihail Kogălniceanu) și Andrei Mureșan, reprezentând CS Nicolae Bălcescu, sub conducerea instructorului Marian Olteanu. „După o întrerupere de doi ani a activității competiționale, am obținut un loc 2 (Sergiu Gheondea) și un loc 3 (Florin Cornea). Având în vedere că rezultatele sunt obținute la categoria A, nu e rău dar, se poate și mai bine. Felicitări și nu uitați că pregătirea fizica generală garantează succesul! Vă aștept la pregătire la sală“, a declarat Laurențiu Palangă, antrenor la CSC Mihail Kogălniceanu.
 
La întrecerea din capitală au evoluat și sportivi de la CS Marina Constanța, iar, prin obținerea unei medalii de aur și a trei de bronz, delegația clubului a obținut locul 3 în clasamentul general, clasa B la seniori. „Le mulțumim antrenorilor, arbitrilor și sportivilor pentru reprezentarea Constanței cu cinste. Haideți să îi felicităm! Hai Marina!“, este mesajul lui Dan-Marian Ungureanu, președintele CS Marina Constanța
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Laurențiu Palangă, CS Marina Constanța)
 
Citește și:
 
Sportivii de la CSC Mihail Kogălniceanu, evoluții de clasă
Sergiu Gheondea, cel mai bun cadet la Naționalele de Taekwondo WT (galerie foto)

 
„Acolo îţi stă cel mai bine - pe podium“
Maria Butcaru, din Mihail Kogălniceanu, din nou campioană a Suediei la Taekwondo WT (galerie foto + video)

 
Luptătorii de la CS Marina Constanța, medaliați la Campionatele Naționale de Taekwondo WT, Poomsae & Speedkick
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii