Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Demonstrație de Taekwondo WT la baza militară de la Mihail Kogălniceanu. Moș Crăciun a venit cu elicopterul! (GALERIE FOTO)

ro

15 Dec, 2023 17:00 1469 Marime text
 

 
  • La demonstrația sportivă au participat mici luptători de la cluburile din Mihail Kogălniceanu și Nicolae Bălcescu.
 
Acțiune specială, cu ocazia Crăciunului, la baza militară de la Mihail Kogălniceanu, unde sportivi de la cluburile din Mihail Kogălniceanu și Nicolae Bălcescu au susținut o demonstrație de Taekwondo WT. Din peisaj nu a lipsit nici Moș Crăciun!
 
„La invitația Comandantului Bazei 57 Av. M. Kogălniceanu, cei mai buni sportivi ai clubului nostru, împreună cu colegii lor de la CS Nicolae Bălcescu, au dat o demonstrație de Taekwondo WT, în prezența copiilor cadrelor militare din bază. Demonstrația a fost o reușită, sportivii fiind aplaudați pentru prestație și... surpriză! Moșul a venit și pentru ei cu elicopterul! Felicitări, copii, pentru rezultatele foarte bune obținute în acest an. Mulțumim d-lui Comandant al Bazei 57 Av. M. Kogălniceanu pentru invitație și, nu în ultimul rând, instructorului Ionescu Cătălin-Alioșa, pentru implicarea în această acțiune“, a menționat Laurențiu Palangă, antrenor la secția Taekwondo WT a Clubului Sportiv Comunal Mihail Kogălniceanu.
 
Recent, Cupa României la Taekwondo WT, care s-a disputat la Iași, le-a adus prezențe pe podium și reprezentanților CSC Mihail Kogălniceanu, care a participat cu șapte sportivi.
 
Rezultate au fost următoarele:
 
• Sergiu Gheondea - locul II seniori categoria A
• Denisa Gheondea - locul II seniori categoria A
• Ianis Ionescu - locul II juniori mici categoria B
• Teodora Sîrbu - locul II juniori mici categoria B
• Eduard Sîrbu - loc III, a participat la doua categorii de vârstă (juniori și cadeți), obținând același rezultat; categoria A
• Cosmin Balamace - locul III cadeți categoria A
• Ștefania Snagov - locul III juniori mici categoria A.
 
Ștefania a obținut și la competiția G1 „Dracula Open“ poziția a treia la copii categoria A, aceasta fiind singura medalie obținută de CSC Mihail Kogălniceanu la acestă competiție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Laurențiu Palangă)
 
Citește și:
 
Taekwondo WT
Sportivii de la CSC Mihail Kogălniceanu, medalii la Cupa României și la „Dracula Open“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii