Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:13 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbaliștii de la CS Medgidia, victorie la scor în deplasare. Marius Iftime a reușit o triplă (GALERIE FOTO)

ro

14 Apr, 2023 10:02 1766 Marime text
 

În etapa a 25-a a Ligii a 4-a de fotbal a județului Constanța, CS Medgidia a realizat o victorie la scor în deplasare, 6-0 cu CSC Mihail Kogălniceanu.
 
Golurile au fost marcate de Marius Iftime (3), Alexandru Cojocaru (2) și Andran Anton.
 

Fotbaliștii și-au făcut un cadou minunat înainte de Paști, după ce au învins-o pe CS Mihail Kogălniceanu cu scorul de 6-0.
 
CS Medgidia a deschis scorul în minutul 5 prin Marius Iftime, după o centrare perfectă primită de la Alexandru Cojocaru. Același Iftime a mai punctat o dată în minutul 40, iar imediat după, Alexandru Cojocaru a modificat tabela la 3-0, printr-un gol executat cu capul.
 
Și ca un vis frumos înainte de Paști, Iftime a reușit tripla, după ce in minutul 48 a tras iar la poartă cu succes. Golul său a fost incununat 7 minute mai târziu, de reușita lui Alexandru Cojocaru, care a scăpat singur cu portarul și a punctat pentru 5-0.
 
În minutul 88, Andrian Anton a schimbat tabela de marcaj cu golul de 6-0, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.

 

A fost un meci la îndemâna noastră. Au tratat jocul destul de serios. Am atacat de sus. Am făcut pressing și au cedat până la urmă. Suntem in creștere și sunt mulțumit de băieți, a spus Gelu Hampu, antrenorul CS Medgidia, potrivit sursei citate.

 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii