Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectatorii au intrare gratuită Tomitanii - Dinamo, ce încleștare la Constanța! Gazdele vor prima victorie din SuperLigă (galerie foto)

ro

29 Sep, 2018 00:00 3290 Marime text
Echipa de rugby Tomitanii Constanța susține sâmbătă, 29 septembrie, meciul din etapa a patra a eșalonului de elită din România, SuperLiga, întâlnind pe teren propriu Dinamo București.
 
Partida se dispută pe stadionul „Mihai Naca“ din Constanța și va începe la ora 14.30, fiind transmisă în direct la Telekom Sport. Cele două formații ocupă ultimele două locuri în clasament, Tomitanii - opt (fără niciun punct), Dinamo - șapte (cu două puncte). Nou promovată în SuperLigă, formația gazdă, care a pierdut toate cele trei meciuri disputate până acum, este hotărâtă să obțină sâmbătă prima victorie din campionat. Tomitanii au cedat cu 11-52 în deplasare cu CSM Știința Baia Mare, au fost învinși cu 48-17 de CSA Steaua la Constanța, iar în runda precedentă au pierdut pe terenul formației CSM București (scor 5-50). De cealaltă parte, Dinamo a înregistrat următoarele rezultate: 9-38 cu CSM București, 13-31 cu Gloria Buzău (ambele meciuri în deplasare) și 25-25 acasă cu U Cluj.

Un semnal că se poate

„Încercăm să obținem primele puncte din istoria clubului Tomitanii în SuperLigă. Va fi greu, întâlnind o echipă de tradiție, a doua grupare din România, după Steaua, ca număr de titluri naționale câștigate, dar ne dorim să producem surpriza. Nu se știe niciodată. La Baia Mare, noi am condus cu 6-0 până în minutul 31, iar la pauză redutabila echipă a gazdelor avea numai 14-6. Cheia meciului cu Dinamo va fi dorința jucătorilor noștri de a da un prim semnal că se poate, că în rugby-ul constănțean începe o nouă etapă, de care trebuie ținut cont“, a declarat Cristian Cojocaru, președintele RC Tomitanii.

Invitație pentru iubitorii rugby-ului 

„Jucăm la victorie și sperăm să obținem primul nostru succes în Superligă și totodată primul al Constanței în acest eșalon după trei ani, de când RCJ Farul s-a retras din competiție. Va fi o partidă echilibrată, de lupte, între două echipe relativ tinere. Invităm iubitorii rugby-ului să fie alături de noi, în alb-albastru. Vrem să le oferim un spectacol rugbystic și o frumoasă victorie“, a declarat Răzvan Bota, managerul clubului Tomitanii. Spectatorii beneficiază de intrare gratuită, iar înainte de începerea partidei și în pauză o trupă de copii de dans modern va face show. Formația gazdă nu va putea conta în acest meci pe jucătorul Petre Neacșu, care a suferit o entorsă.

Meciurile și clasamentul

Celelalte meciuri ale etapei sunt: Gloria Buzău - U Cluj, Timișoara Saracens - CSM București și CSM Știința Baia Mare - CSA Steaua București. Clasament: 1. CSM București - 15p, 2. Steaua - 14p, 3. Baia Mare - 11p, 4. Timișoara Saracens - 10p, 5. Gloria Buzău - 5p, 6. U Cluj - 2p, 7. Dinamo - 2p, 8. Tomitanii - 0p.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii