Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyştii de la CS Năvodari intră în mini-vacanţă de pe ultimul loc în Divizia Naţională

ro

10 Jun, 2013 00:00 1121 Marime text
Echipa de rugby CS Năvodari a pierdut cu 22-41 (13-19) meciul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu RC Bârlad, din etapa a zecea a Diviziei Naţionale (eşalonul secund al rugby-ului românesc). În urma acestui eşec, înregistrat în faţa unui adversar dificil (aflat pe locul trei în clasament), CS Năvodari a coborât o poziţie în ierarhie, fiind acum ultima, cu şase puncte (un egal şi nouă înfrângeri). Formaţia care deţinuse până în această rundă lanterna roşie, RCM Galaţi, a făcut rocada cu CS Năvodari, după ce a câştigat cu 5-0 (neprezentare) confruntarea de pe teren propriu şi Ştiinţa Petroşani, acumulând astfel zece puncte. Postura actuală din clasament nu le dă însă bătăi de cap celor de la Năvodari.

„În situaţia noastră, importante vor fi meciurile din play-out, din toamnă, în care se pleacă de la zero. Va fi altă treabă. Până atunci, ne vom reveni şi cu efectivul de jucători, subţirimea lotului fiind cea mai mare problemă cu care ne-am confruntat în ultimul timp şi care ne-a făcut să pierdem multe meciuri”, a declarat Cornel Suciu, cel care pregăteşte echipa năvodăreană, în tandem cu Cristian Husea. În confruntarea cu RC Bârlad, CS Năvodari a punctat prin Şandru, Bejan, Zainea (câte un eseu) şi Trandafir (două transformări şi o lovitură de pedeapsă). „A fost un meci foarte frumos. Chiar nu mă aşteptam la aşa spectacol. Foarte deschis, cu faze electrizante de ambele părţi. S-a jucat numai pe contre. O dispută fără incidente şi probleme, cu lume multă la stadion, între care şi oficiali federali, veniţi la Constanţa pentru turneul final Under-16. Mă bucur şi că s-a rezolvat şi probleme de vestiar pe care o aveam”, a mai spus Cornel Suciu.

Începe campionatul de rugby în 7

După această etapă a zecea, Divizia Naţională se întrerupe, urmând a se relua la începutul lunii august, cu ultimele patru etape din sezonul regulat. Până atunci însă, în această lună se vor disputa două runde din campionatul de rugby în 7, în care CS Năvodari are ca obiectiv obţinerea unei medalii. Jucătorii pregătiţi de Suciu şi Husea dispută pe teren propriu, la finele lui iunie, etapa a doua.     
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii