Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalistul Andreas Chirițoiu, de la Unirea Constanța, a marcat golul României Under-19 din meciul cu Poli Iași (GALERIE FOTO)

ro

17 Feb, 2022 00:00 2153 Marime text
 

 
  • Selecționerul echipei tricolore, Adrian Văsîi, a convocat la acțiunea de la Mogoșoaia și opt jucători de pe litoral, patru de la Farul Constanța și patru de la Unirea Constanța.
 
În cadrul stagiului de pregătire susținut la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, echipa națională de fotbal Under-19 a României a disputat și o partidă amicală cu Politehnica Iași, formație aflată pe locul 12 în Liga a 2-a.
 
Selecționerul echipei tricolore, Adrian Văsîi, a convocat la acțiunea de la Mogoșoaia și opt jucători de pe litoral, patru de la Farul Constanța (Gabriel Dănuleasă, Dan Sîrbu - fundași, Răzvan Tănasă și Ștefan Bodișteanu - atacanți) și patru de la Unirea Constanța (Paul Coza, Alexandru Șuteu - fundași, Aurelian Ciuciulete - mijlocaș și Andreas Chirițoiu - atacant). Partida de verificare s-a încheiat cu scorul de 2-1 (0-1) în favoarea echipei ieșene, iar golul României U-19 a fost marcat de Andreas Chirițoiu, care a deschis scorul, din penalty, în minutul 35. În partea secundă, Poli a întors rezultatul, prin reușitele din minutele 65 și 80.
 
În formula de start a tricolorilor s-au regăsit șase dintre fotbaliștii de la malul mării, cei patru de la Farul, plus Chirițoiu și Ciuciulete, de la Unirea. Primul „11“ a fost: 1. Silveanu - 2. Radu, 3. Dănuleasă, 4. Sîrbu (cpt.), 5. Lungu - 11. Andrei, 6. Ciuculete, 7. Tănasă, 8 Pandele, 10. Bodișteanu - 9. Chirițoiu. Pe parcurs, au intrat pe teren și ceilalți doi jucători de la Unirea, Șuteu și Coza.
 
„În perioada 23-29 martie, tricolorii U19 vor evolua în Turul de Elită, ultima fază dinaintea Campionatului European. România va face parte dintr-o grupă alături de Croația, Georgia și Islanda, gazdă a miniturneului va fi Croația. Pentru a obține calificarea la EURO, tricolorii trebuie să câștige grupa din Turul de Elită“, se arată pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: frf.ro
 
Citește și:
 
Unirea Constanța, victorie cu Metaloglobus București. „Am făcut o primă repriză foarte bună“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii