Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liga Națiunilor România întâlnește sâmbătă Muntenegru. Marian Aioani, de la Farul Constanța, exerciții inedite (VIDEO)

ro

04 Jun, 2022 00:00 1393 Marime text
 

 
  • În intervalul 4-14 iunie, echipa națională susține nu mai puțin de patru meciuri în competiție.
 
Echipa națională de fotbal a României începe sâmbătă, 4 iunie, meciurile din noua ediție a Ligii Națiunilor, tricolorii urmând a întâlni, de la ora 21.45, Muntenegru în deplasare.
 
Partida este găzduită de stadionul „Gradski“ din Podgorica și va fi transmisă în direct de Prima TV. În intervalul 4-14 iunie, România susține nu mai puțin de patru meciuri în competiție, în afară de disputa din Muntenegru urmând a mai întâlni în acest interval Bosnia-Herțegovina (în deplasare, marți, 7 iunie, de la ora 21.45, stadion Bilino polje din Zenica, în direct la Antena 1), Finlanda (acasă, sâmbătă, 11 iunie, de la ora 21.45, stadion Giulești din București, în direct la Antena 1) și din nou Muntenegru (acasă, marți, 14 iunie, de la ora 21.45, stadion Giulești, în direct la Prima TV). 
 
Din lotul tricolor pentru aceste partide face parte și un fotbalist de la Farul Constanța, portarul Marian Aioani. El și ceilalți trei colegi ai săi, Florin Niță (Sparta Praga), Horațiu Moldovan (Rapid București) și Ștefan Târnovanu (FCSB), au avut parte de un antrenament inedit. „La ultima ședință de pregătire din cantonamentul de la Mogoșoaia, înainte de plecarea în Muntenegru, Leo Toader, antrenorul cu portarii în staff-ul lui Edward Iordănescu, le-a pregătit elevilor săi niște exerciții inedite prin care le-a testat reflexele și viteza de reacție“, se arată pe site-ul oficial al Federației Român de Fotbal.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: captură Youtube (FRF TV)
 
Citește și:
 
11 „marinari“ sub tricolor
Marian Aioani, de la Farul Constanța, convocat în lotul României pentru primele meciuri din Liga Națiunilor

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii