Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:09 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța La Campionatul Balcanic, atletul Tudor Ghiță și-a făcut debutul internațional (GALERIE FOTO)

ro

17 Jun, 2022 00:00 1416 Marime text

 
  • România s-a clasat pe locul șase în ierarhia pe națiuni la Campionatul Balcanic pentru cadeți din Muntenegru. 
 
La Bar, în Muntenegru, s-a disputat ediția a 19-a a Campionatului Balcanic pentru cadeți, iar România a cucerit 18 medalii (două de aur, șase argint și zece de bronz), bilanț cu care s-a clasat pe locul șase în clasamentul pe națiuni.
 
Din lotul tricolor a făcut parte și Tudor Ghiță, de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, care a fost însoțit la întrecere de antrenoarea lui, Carmen Botea.
 
„A fost prima participare a lui Tudor la un concurs extern, sportivul făcând deplasarea pentru acumularea de experiență competițională la acest nivel. Întotdeauna, și este un fapt verificat științific, prima evoluție externă este o luptă a sportivului cu emoțiile personale și așa s-a întâmplat și în cazul lui Tudor. A concurat la triplusalt și s-a clasat pe locul șapte, cu 13,16 m. Bineînțeles, putea mai bine, dar a intervenit tracul, care i-a indus o stare de rău, cu vomă, și pe fondul unei călduri mari. Tudor este însă un copil minunat, cu calități deosebite și, cu siguranță, peste un an - doi, va fi la bătaie pentru medalii la acest concurs“, a declarat Carmen Botea.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Carmen Botea)
 
Citește și:
 
Atletul Leonard Durău, de la CSS1 Constanța, încă o medalie la Naționale. Și-a îmbunătățit și recordul personal
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii