Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„La două victorii de o performanţă istorică!“ Phoenix Ştiinţa şi Olimpia CSU Braşov se confruntă la Constanţa în sferturile Ligii Naţionale

ro

13 Apr, 2019 00:00 1015 Marime text
Sala Sporturilor din Constanţa găzduieşte duminică, 14 aprilie, de la ora 18.00, meciul de baschet feminin Phoenix Ştiinţa Constanţa - Olimpia CSU Braşov, a treia confruntare dintre cele două echipe din sferturile Ligii Naţionale. După două meciuri, disputate la Braşov, scorul este egal, 1-1. A patra confruntare se va disputa tot pe litoral, pe marţi, 16 aprilie, tot de la ora 18.00. Dacă, după patru meciuri, va fi egalitate, meciul decisiv (în sistemul 3 din 5) va avea loc la Braşov, pe 19 aprilie.
 

„Avem nevoie de voi mai mult ca niciodată!

 
După succesul obţinut la Braşov, suntem acum la doar două victorii distanţă de o performanţă istorică pentru noi şi pentru oraşul Constanţa. Calificarea în semifinalele Ligii Naţionale de baschet feminin! Victorii pe care sperăm, cu ajutorul vostru, să le obţinem duminică (ora 18.00) şi marţi (18.00), în Sala Sporturilor, atunci când sunt programate meciurile trei şi patru din această fază a competiţiei, contra celor de la Olimpia CSU Braşov. Aşa că, dacă nu aveţi altceva mai bun de făcut, luaţi-vă copilul, nepoţelul, iubitul, iubita, vecinul sau prietenii şi veniţi la sală pentru a le demonstra tuturor că noi, constănţenii, iubim şi apreciem performanţa şi ştim să ne ajutăm favoriţii atunci când aceştia au cea mai mare nevoie. Împreună suntem mai puternici!“, este mesajul clubului constănţean adresat fanilor.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii