Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Crăciun, antrenorul lui CSU Neptun „Trebuie să anulăm cât mai repede lipsa de experienţă“

ro

20 Sep, 2014 00:00 1269 Marime text


Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa a înregistrat a patra înfrângere din cinci meciuri în Liga Naţională, 14-20 (8-11) pe teren propriu cu HCM Roman, iar antrenorul principal al gazdelor, Ion Crăciun, a remarcat că formaţia constănţeană a păcătuit în atac, lipsa de experienţă fiind hotărâtoare.


„E adevărat că au fost şi multe greşeli, în special în atac, dar echipa s-a bătut, şi-a dorit foarte mult, iar eu sunt mulţumit pentru cum s-a luptat. Am întâlnit totuşi o echipă bună a campionatului. Dacă pivotul nostru prindea câteva mingi şi respecta sarcinile de joc, alta era desfăşurarea partidei. Câteva copile s-au şi speriat, iar acest lucru s-a văzut în atac, la câteva finalizări care m-au scos din papuci, ca să zic aşa, m-au supărat. Echipa adversă a stat foarte bine în apărare. Am pierdut jocul din cauza lipsei de experienţă, pe care trebuie să o anulăm cât putem de repede. Adversarele n-au făcut altceva decât să joace cu pivotul. În rest, n-am văzut mare lucru la Roman. Problema noastră a fost în atac. Interii noştri nu s-au văzut pe teren. N-au avut curaj şi au fost destul de moi. N-au avut atitudine de joc. Trebuie să avem răbdare. O echipă se formează greu. Mai ales că noi am început târziu pregătirea, jocuri nu prea avem şi suferim la omogenitate. Trebuie să mergem însă înainte. Avem promisiuni pentru completarea lotului, să vedem acum ce putem aduce“, a declarat Ion Crăciun.

CSU Neptun ocupă actualmente locul 11 în clasament (din 14 echipe), cu trei puncte, iar în etapa viitoare întâlneşte în deplasare HCM Rm. Vâlcea (locul nouă, cu cinci puncte). Meciul se va juca duminică, 21 septembrie, de la ora 11.00. „Este un joc în care trebuie să ne batem. Fiecare meci e important pentru noi. Mai ales că Vâlcea are şi ea ceva probleme de omogenizare. Poate vom avea mai mult curaj. N-avem nimic de pierdut. Anul trecut, am câştigat, dar echipa juca cam ce ne doream noi. Am câştigat pe final, la un gol. Va fi o confruntare grea, punctele fiind extrem de preţioase pentru ambele echipe“, a mai spus Ion Crăciun. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii