Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Crăciun, antrenorul echipei CSU Neptun „Nu poţi să fii în prima ligă şi să stai în trei - patru jucătoare“

ro

18 Nov, 2014 00:00 2527 Marime text


Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa a încheiat turul de campionat pe locul 12 (din 14 echipe), cu nouă puncte, după ce a totalizat trei victorii şi zece înfrângeri în cele 13 meciuri disputate.


Jucătoarele pregătite de Ion Crăciun şi Florin Cazan au încheiat sezonul cu un eşec, 20-25 pe teren propriu cu CSM Ploieşti, iar principalul Crăciun a acuzat subţirimea lotului, o realitate care îl însoţeşte încă de când a venit la echipă.  
„Nu poţi să fii în prima ligă şi să stai în trei - patru jucătoare. Celelalte sunt tinere, unele fără experienţă, şi se pierd foarte repede. Jocul cu CSM Ploieşti a arătat că n-am ştiut să depăşim presiunea care ne-a apăsat. Nu ştiu dacă se doreşte echipă de primă ligă în Constanţa. Dacă se dorea, într-adevăr, nu eram lăsat în câteva handbaliste. N-am jucătoare de schimb în poartă şi la 9 metri. N-ai ce să faci, oricât şi-ar dori fetele care sunt în teren. Nu am cum să rezist cu echipa asta 60 de minute. Vom avea o discuţie la club şi vom vedea ce se va hotărî cu formaţia mai departe. Ploieştiul investeşte foarte mult, ne-a luat şi nouă jucătoare, îşi întăreşte constant lotul de când a început anul competiţional. Noi suntem doar cu ambiţia şi cu dorinţa. Şi cu asta rămânem, din păcate. Am făcut câteva puncte cu echipele care au prins o zi mai proastă. În această situaţie, Constanţa nu are cum să rămână în prima ligă. Nu poţi să stai doar cu câteva jucătoare, care îşi doresc, sărăcuţele, să se autodepăşească de la meci la meci. N-ai cum. Logic“, s-a plâns Ion Crăciun.

Oana Ionescu - „Le doresc din suflet fetelor să evite retrogradarea“

În partida cu CSM Ploieşti, la echipa oaspete a jucat şi o fostă handbalistă de la CSU Neptun, Oana Ionescu. „N-a fost o victorie uşoară. Ştiam că CSU Neptun este o echipă care, mai ales acasă, se luptă şi care poate produce surprize. Am reuşit să câştigăm însă, şi e important pentru noi. Sunt jucătoare profesionistă şi trebuie să îmi fac meseria cât mai bine oriunde joc. Dar am avut şi emoţii legate de acest loc. E normal. CSU Neptun poate rămâne cu siguranţă pe prima scenă. Ştiu cât munceşte echipa. Ştiu cât îşi doresc fetele şi sunt sigură că vor reuşi. Le doresc din suflet“, a declarat Oana Ionescu. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii