Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Învingătoare la patru categorii Cine a câştigat Cupa de iarnă la fotbal în sală, de la Medgidia (galerie foto)

ro

12 Mar, 2013 00:00 3089 Marime text
Ediţia a 27-a a „Cupei de iarnă” la futsal, care s-a desfăşurat în Sala Sporturilor „Iftimie Elisei” din Medgidia, şi-a desemnat câştigătoarele, la toate categoriile de vârstă. La old-boys, au participat 19 echipe, impunându-se Municipal Constanţa, care a fost urmată în clasament de formaţiile Spada Medgidia, Bialex Valea Dacilor şi Club 29 Constanţa. Au fost oferite diplome, trofee şi premii în bani la diferite secţiuni: cel mai bun portar, cel mai tehnic jucător sau cel mai vârstnic jucător.
La cadeţi, a triumfat Marigen Medgidia, iar următoarele trei locuri au fost ocupate de Inter Poarta Albă, AS Valea Dacilor şi CSS Medgidia. Competiţia pe licee a fost câştigată de echipa Liceului Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” (care a fost însoţită şi susţinută de profesorii de educaţie fizică şi sport Ionuţ Deli-Iorga şi Denise Giuglea). Pe poziţia secundă a încheiat turneul Colegiul „Nicolae Bălcescu”, a treia a fost formaţia Liceului Teoretic „Kemal Ataturk” (de care câştigătoarea a dispus cu 14-2), iar pe patru a venit echipa Colegiului Tehnic „Nicolae Titulescu” (9-10 cu „Dragomir Hurmuzescu”). La gimnaziu, pe locul întâi s-a clasat Şcoala „Constantin Brâncuşi”. În continuare, ierarhia a fost: 2. Şcoala „Lucian Grigorescu”, 3. Şcoala „Spiru Haret”, 4. Şcoala „I.L. Caragiale”. „A devenit o tradiție ca municipalitatea să organizeze astfel de competiții, încurajând tinerii la început de carieră sportivă să își îndrepte atenția asupra sportului de performanță”, a declarat Daniel Gheorghe, de la Primăria Medgidia.
În aceeaşi perioadă, s-a desfăşurat Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar, faza judeţeană, la care echipa Liceului Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” s-a situat pe primul loc, urmând ca pe 28 martie să participe la etapa de zonă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii