Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Adrian Pitu, președinte executiv la SSC Farul. Echipei constănțene i s-a alăturat şi Tiberiu Curt (galerie foto)

ro

12 Feb, 2018 12:48 6383 Marime text
Noul președinte executiv al echipei de fotbal SSC Farul Constanța, clasată pe locul doi în seria secundă a Ligii a 3-a, este fostul fotbalist Adrian Pitu (42 de ani), care a jucat printre alte formații la FC Farul, Steaua, U Craiova, FC Național, dar și la echipe din străinătate.
 
O altă noutate în schema de conducere a SSC Farul este Tiberiu Curt, și el fost fotbalist la FC Farul și la alte echipe, care va îndeplini funcția de manager.
 
Adrian Pitu și Tiberiu Curt au fost prezentați astăzi într-o conferință de presă care s-a desfășurat la stadionul Farul și la care au mai participat Erkal Memet, președintele Consiliului Director al SSC Farul, Petre Grigoraş, antrenorul principal al echipei, și Marcel Lică, fostul președinte executiv, care va rămâne alături de club, ca director executiv.
 

Am o misiune foarte importantă, cu multe responsabilități, de care sper să mă achit cu brio. E un proiect serios, care se bucură de sprijinul autorităților locale. Primul obiectiv e promovarea în Liga a 2-a. Vrem să readucem Farul acolo unde a fost odată, a declarat Adrian Pitu.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii