Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul, acţionată în instanţă. Dosar la Judecătoria Constanţa

ro

21 Jul, 2018 00:00 4233 Marime text
La Judecătoria Constanţa se află dosarul 19172/212/2018, în care părţile sunt Fati International Company SRL (creditor) şi Asociaţia Suporter Spirit Club Sportiv Farul Constanţa (debitor). Materia dosarului este „litigii cu profesionişti“, obiectul - „ordonanţă de plată - OUG 119/2007 / art. 1014 CPC ş.u.“, iar stadiul procesual - fond. Încă nu a fost stabilită prima şedinţă.
 
„Este vorba de hotelul «Bulevard» din Constanţa, când am jucat noi meciul amical cu Academia Rapid Bucureşti, echipă care a fost cazată acolo. Adrian Pitu, preşedinte executiv al SSC Farul la acea dată, a zis că a vorbit la hotel şi că va fi o sponsorizare, ca să stea echipa din capitală acolo. Noi aşa am luat-o, sponsorizare. N-am ştiut nimic că am avea ceva de plată. E o factură de 1.800 de lei. Am luat legătura cu cei de la hotel şi vom plăti luni, iar litigiul se va stinge“, a declarat Georges Muzaca, vicepreşedinte al SSC Farul.
 
„Nu a fost vorba de nicio sponsorizare. A stat acolo Academia Rapid, iar eu am vorbit doar să se facă un preţ nu bun, ci foarte bun la cazare, dar SSC Farul nu a plătit. Factura a venit a doua zi“, a precizat, în replică, Adrian Pitu. 
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa   
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii