Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horia Tecău a acces în penultimul act la Australian Open, la dublu mixt

ro

28 Jan, 2016 00:00 2022 Marime text


Jucătorul constănţean de tenis Horia Tecău a fost eliminat surprinzător în sferturi la Australian Open în proba de dublu masculin, dar continuă cursa la dublu mixt, alături de Coco Vandeweghe (din SUA).
 
Cei doi s-au calificat în semifinale, după ce au realizat o victorie importantă în sferturi în faţa unui cuplu mai bine cotat, format din americanii Bethanie Mattek-Sands şi Bob Bryan, favoriţii numărul 2. Tecău şi Vandeweghe au câştigat cu 6-3, 7-5, într-o oră şi 31 de minute. În penultimul act, Tecău şi colega sa se vor duela cu perechea Andreja Klepac (Slovenia) - Treat Huey (Filipine), care i-au scos din competiţie pe favoriţii 3, Yung-Jan Chan (Taipei) şi Rohan Bopanna (India), scor 6-2, 7-5.
 
Alături de Bethanie Mattek-Sands, Horia Tecău s-a impus la Australian Open în 2012, iar cei doi ar fi trebuit să facă pereche şi la ediţia din acest an, numai că americanca a intrat în concurs în cele din urmă alături de compatriotul ei Bob Bryan, ca o pregătire pentru Jocurile Olimpice de la Rio, întrecere la care vor evolua împreună.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii