Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud şi HC Farul se întâlnesc în Sala Sporturilor din Constanţa

ro

06 Feb, 2016 00:00 1466 Marime text
Sala Sporturilor din Constanţa găzduieşte sâmbătă, de la ora 11.00, mult-aşteptatul duel dintre cele două reprezentante ale oraşului în eşalonul secund al handbalului românesc, Divizia A. 
 
Se întâlnesc HC Dobrogea Sud şi HC Farul, ocupantele locurilor doi (cu 33 de puncte), respectiv patru (cu 24 de puncte) în clasament. Partida se joacă în etapa a 14-a a campionatului, prima din retur. HC Dobrogea Sud a fost lider până joi, când a urcat pe prima poziţie (cu un punct în faţa constănţenilor) CSU Suceava, care a jucat în avans şi a învins în deplasare LPS Piatra Neamţ, cu 37-24. CSU Suceava are însă două meciuri în plus faţă de HC Dobrogea Sud, constănţenii câştigând toate cele 11 meciuri jucate până în prezent.
 
HC Farul a susţinut 12 partide în Divizia A, câştigând opt şi pierzând patru. Gazda întâlnirii de astăzi este HC Dobrogea Sud, care a câştigat cu 43-27 (22-14) meciul din tur. Faţă de acea partidă însă, HC Farul a crescut în joc şi şi-a întărit lotul. HC Dobrogea Sud este calificată şi în Final Four al Cupei României (semifinalele întrecerii), după ce a învins în deplasare, cu 34-30 (14-16), vicelidera Ligii Naţionale, HC Odorhei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii