Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud, repetiţii bune înainte de Final Four „Să vină Cupa, să vină Cupa la Constanţa!“ (galerie foto)

ro

11 Apr, 2016 00:00 1776 Marime text
Liderul Seriei A din Divizia A de handbal masculin, HC Dobrogea Sud Constanţa, a disputat două partide de verificare, vineri şi sâmbătă, în Sala Sporturilor din Constanţa, cu ocupanta locului trei în clasament, Ştiinţa Municipal Bacău. Au fost ultimele teste înainte de turneul Final Four al Cupei României, care va avea loc în perioada 15-16 aprilie, la Brăila.
 
În cele două amicale, HC Dobrogea Sud nu a putut conta pe doi jucători plecaţi la echipa naţională de tineret a României (portarul Dani Vasile şi interul Alexandru Bologa), dar nici pe Dalibor Cutura (team-managerul naţionalei Serbiei).
 
În primul meci de pregătire, vineri, constănţenii s-au impus cu 38-34 (19-18). Sâmbătă, HC Dobrogea Sud a învins cu scorul de 35-28 (15-16), cei mai buni marcatori fiind Laurenţiu Toma, cu nouă reuşite, şi muntenegreanul Mladen Rakčević, cu opt goluri. La sfârşitul primei reprize, căpitanul şi unul dintre fondatorii echipei, L. Toma, s-a lovit destul de rău la urechea stângă, după un clinci cu un jucător al oaspeţilor. Toma a purtat la încălzirea dinaintea partidei un tricou alb cu mesajul „Succesul se ascunde în ambiţia de a nu renunţa“.
 
După încheierea partidei de sâmbătă, jucătorii au stat de vorbă cu puţinii suporteri prezenţi la meci. Subiectul discuţiei a fost turneul Final Four al Cupei României. La final, publicul a cântat celebrul refren „Să vină Cupa, să vină Cupa la Constanţa!“. Handbaliştii constănţeni îşi vor afla adversarul din semifinale astăzi, de la ora 11.00.

Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa (antrenor, Ionuţ Puşcaşu) a fost aproape de un nou rezultat pozitiv în meciul de sâmbătă, din deplasare, cu HCF Piatra Neamţ, din etapa a 21-a a Diviziei A. Gazdele s-au impus la diferenţă mică, scor 31-28 (16-14), în condiţiile în care, se plânge CSU Neptun, în unele momente din partea secundă au avut de partea lor şi arbitrajul. Formaţia constănţeană este favorită la ocuparea locului final şapte.   

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Felix Rizea este masterand la Facultatea de Ştiinţele Comunicării şi Ştiinţe Politice a Universităţii „Andrei Şaguna” Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii